Doei kraaienpootjes, hallo gladdere huid: dit is de beste plek voor een touch up

Beauty

Doei kraaienpootjes, hallo gladdere huid: dit is de beste plek voor een touch up

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

5 december 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

Beeld: City Clinics

Gepubliceerd op

5 december 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

Beeld: City Clinics

Zon, genen, weer en wind - en wie pikt dat allemaal als eerste op? Precies: je huid. Dat je dat na een tijdje een beetje gaat zien, mogen we ‘m dan ook eigenlijk niet kwalijk nemen. Maar ja, dat doen we stiekem toch een beetje. Die fronsrimpel staat gewoon niet altijd even gezellig.

Gelukkig zijn er de botoxbehandelingen van City Clinics. En daar wordt je nou weer wél gelukkig van.

Nee ik ben niet boos En jij niet alleen, je spieren ook. Want om maar meteen even uit te leggen hoe het werkt: rimpels ontstaan vooral op plekken waar je mimiek het sterkst is. Door je spieren met botox te injecteren, ontspannen ze en trekken ze minder samen. Het resultaat? Een gladdere huid, minder zichtbare rimpels én - fijn voor de mensen die vaak horen dat ze zo boos kijken - een open en vriendelijker gezicht. En dat drie tot vier maanden lang. Ook goedemorgen Best een prettig idee, als je vanmorgen fris en fruitig aan het ontbijt verscheen en je verkering vroeg of je nachtdienst had. Voor je hem of haar op straat zet: bij injectable kliniek City Clinics wordt je met een warm welkom, uitsluitend A-merken én een arts ontvangen voor de beste botoxbehandeling van het land. Dat zeggen wij trouwens niet, maar de cliënten die de kliniek gemiddeld een 9,3 geven, wél. Vanavond geen hoofdpijn Een botoxbehandeling kan overigens ook helpen bij spanningshoofdpijn, migraine of andere hoofdpijnklachten. Uit onderzoek blijkt dat 70% van de mensen baat heeft bij een behandeling met botox. Kortom: toon je snoet bij een van de zestien City Clinics-vestigingen door het hele land. Wij vinden je ook leuk mét kraaienpootjes, maar mocht je ze toch wat gladder willen strijken ben je bij City Clinics aan het juiste adres. Voor de snelle beslissers: van 1 t/m 31 december kost een zone botox €89.

Dit is een samenwerking met City Clinics.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio