Shoppen maar: zet jezelf of een ander eens in het (winter)zonnetje

Beauty

Shoppen maar: zet jezelf of een ander eens in het (winter)zonnetje

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

2 december 2022 om 16:00

Bron / Fotografie

Beeld: ICI PARIS XL

Gepubliceerd op

2 december 2022 om 16:00

Bron / Fotografie

Beeld: ICI PARIS XL

Brrr.. de tijd voor mutsen, sjaals en dikke winterjassen is nu toch echt weer aangebroken. Gelukkig is het vaak juist deze dagen heerlijk om in huis te vertoeven en het gure weer lekker buiten te laten. Misschien heb je de boel al opgeleukt met knusse kerstverlichting, mooie kaarsen en een knaller van een kerstboom. Voelt het onder die boom nog ietwat leeg? Dan is het de hoogste tijd om vanonder dat warme dekentje op de bank een lijstje te maken. Voor jezelf óf voor een ander.

Want niet alleen de kerstverlichting straalt er dit seizoen op los, maar ook jij mag jezelf best even in het (winter) zonnetje zetten. Het is tijd om te stralen. En of je nu opzoek bent naar mooie make-up of fijne skincare: bij ICI PARIS XL vind je wat je zoekt en ook nog eens prettig voordelig. Dat vindt je portemonnee ook vast leuk. Strik erom En wat is er leuker dan iets krijgen? Precies! Iets geven. En ook daarvoor ben je bij ICI PARIS XL hélemaal aan het juiste adres. Want als je iets geeft, wil je dat graag zo persoonlijk mogelijk maken voor de ontvanger. Ook tijdens de feestdagen pakt ICI PARIS XL uit met het inpakken. Zo kun je bijvoorbeeld het cadeaulint personaliseren in de winkel met een lieve boodschap. Wil je nog een stapje verder gaan? Dat kan! Want je ontvangt dit seizoen bij je aankoop ook een gift tag in de vorm van een goudkleurige kerstbal. Wat je daarmee kunt? Een persoonlijke videoboodschap opnemen voor de ontvanger van je cadeau. Het is simpel op te nemen en te bekijken door de QR-code op de gift tag te scannen. De kerstbal hang je daarna gewoon in je kerstboom. Als dat niet hartverwarmend is, weten wij het ook niet meer.

Beeld Ici Paris XL

Niet meer hollen En bedenk je nou bij het (online) bestellen van je kerstinkopen dat je geen cadeaupapier in huis hebt? Ook daar is aan gedacht! Want als je dat bij je bestelling gewoon even aangeeft, regelt ICI PARIS XL de rest. Zo kun jij lekker warm onder je dekentje blijven liggen en leveren zij je feestelijk ingepakte cadeaus zo bij je aan de deur. Handig toch? Dit is een samenwerking met ICI PARIS XL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen