Rozige wangen incoming: zo creëer je de trending cold girl make-up look

Beauty

Rozige wangen incoming: zo creëer je de trending cold girl make-up look

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

26 november 2022 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

26 november 2022 om 15:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten beeld Tom ten Seldam

De make-up trend die op dit moment TikTok overneemt? Dat is sowieso cold girl make-up. Nog niet van gehoord? We leggen het aan je uit. Heb jij effe geluk.

Rode wangetjes, een kabouterneus en twinkelende ogen. Nog een fikse muts op je kop en je bent zo klaar voor de winterse Insta-foto’s. Maar, nu het nog niet koud genoeg is om deze look puur natuur voor elkaar te krijgen, moeten we iets meer moeite doen. Vandaar: cold girl make-up. Een frisse winterse look, zonder de bevroren tenen.  Lees ook: Actrice Sandra Bullock zweert bij een 'penis facial' voor een glowy huid Blush much En hoe doe je dat dan? Nou hier komt-ie. Je zorgt voor een matte basis, want in de winter hebben we niet zo'n glow als in de zomermaanden. Vervolgens willen we die rozige wangetjes en neus creëren. Doen we met een een roze blush en, als je wat extra moeite wil doen, een oranje blush die je daar overheen aanbrengt. Je hoeft niet spaarzaam te zijn, er mag best wel een fikse laag op. Doe een beetje witte of zilveren oogschaduw op je oogleden en de bovenkant voor je cupid’s bow. Nu de lippen. Doe een beetje lipstick naar keuze op de binnenkant van je lippen en gloss erover voor een natuurlijk effect. Et voila. Au naturel Is dit voor jou nou toch net te veel moeite, maar wil je wel meegaan met de trend? Dan moet je effe wachten tot het allejezus koud is. Kwartiertje buiten staan en je hebt het zo voor elkaar. En als je koude tenen krijgt? Tja, wie mooi wil zijn moet kou lijden.

De goud, glans, glitterdagen zijn gestart. Je shopt nu onze geweldige merken met kortingen tot wel 50%. Wees er snel bij.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Shop nú beautyproducten mét korting

Wil je ook lezen