Selena Gomez gebruikt déze gezichtsspray van 10(!) euro tegen een droge winterhuid

Beauty

Selena Gomez gebruikt déze gezichtsspray van 10(!) euro tegen een droge winterhuid

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

18 januari 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Gepubliceerd op

18 januari 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

beeld Brunopress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: schitterende huid als Selena Gomez.

Selena Gomez gebruikt TikTok om haar grootste beautytips te delen. Houden we van. Thanks Gomez. Laatst postte ze haar mascarahack voor de onderwimpers. En nu heeft de ster ook een kijkje gegeven in haar huidverzorgingsroutine. Eén product kwam speciaal naar boven en is perfect tegen een droge winterhuid. Lees ook: Dit is dé populaire healing oil die Anne Hathaway gebruikt voor stralend haar Gomez' huidverzorgingsroutine In een nieuwe TikTok-video neemt Selena ons mee in haar huidverzorgingsroutine. Met producten als La Mer en Dior. Selena gaat in de video de producten langs en laat zien hoe zij ze gebruikt. Thanks voor de tips. En voor de kalmerende video. Je blijft namelijk echt staren. Eén product valt ons op en dat is de Evian Natural Mineral Water Facial Spray. Hier besproeit Selena haar gezicht grondig mee. En het leuke? Deze spray is te koop voor maar 10 ekkies. Het proberen waard, dus. Gezichtsspray, oftewel holy grail Heb je ook last van een droge huid? En vind je schilfers van bed tot bank? Dan is dit product perfect voor jou. Deze lichte nevel van Evian hydrateert en verfrist je huid gedurende de hele dag. Heerlijk. Een regelmatig gebruik verbetert de hydratatie van de huid. Dus voor een tientje zouden wij zeggen, try it out. Thank us later.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop beauty producten