Dag schilfers: déze populaire douchescrub van Janzen is pérfect tegen een droge huid

Beauty

Dag schilfers: déze populaire douchescrub van Janzen is pérfect tegen een droge huid

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

20 januari 2023 om 13:00

Gepubliceerd op

20 januari 2023 om 13:00

Ook zo’n last van een doffe huid in de winter? Of een kurkdroge huid waardoor je overal schilfers vindt, van bank tot bed? Er is goed nieuws. Déze douchescrub van Janzen lost dit probleem namelijk direct op.

Last van een droge winterhuid? Het eerste waar je meteen aan denkt is: hydrateren. Nou, moet je horen. Dit is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt. Maar wist je dat scrubben in de winter een echt aanrader is? Anders dan sommige mensen denken, maakt scrubben de huid zeker niet droger.

Scrubben voor 't leven Scrubben in de winter? Wij zeggen: doen. Dode huidcellen zorgen in de winter dat je huid er dof uit gaat zien. En juist díe dode huidcellen verwijder je door het gebruikt van een scrubje hier en daar. Op die manier zorg je ervoor dat de productie van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. En uiteindelijk wordt je huid hierdoor juist super gehydrateert. Douchescrub van Janzen We hebben nu echt dé gouden tip voor je. Déze douchescrub van Janzen is namelijk nú populairder dan ooit. De showerscrub zorgt voor échte verwennerij onder de douche. De natuurlijke scrubdeeltjes zuiveren je huid. Daarnaast zorgen de ingrediënten in deze douchescrub voor een gehydrateerde huid, zodat jij straalt. Extra fijn: de aloë vera heeft een kalmerende en voedende werking. Vrij van parabenen, siliconen, minerale oliën, dierlijke producten en niet getest op dieren. En de geur? Vanille en perzik met een vleugje happiness. Love it.

Voor tien ekkies in huis. Ook nog lekker voor de portemonnee.

Lichaamsverzorging Douchescrub 'Vanilla'
9 ,95

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop híer meer producten van Janzen