7 redenen waarom thuis je tanden bleken een goed idee is

Beauty

7 redenen waarom thuis je tanden bleken een goed idee is

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

11 augustus 2021 07:00

Bron / Fotografie

Getty Images

Gepubliceerd op

11 augustus 2021 07:00

Bron / Fotografie

Getty Images

Zelf thuis je tanden bleken, bijvoorbeeld met de SmileWhite-set, heeft z'n voordelen. We zetten er 7 op een rij. Please do try this at home.

1. Je hoeft de deur niet uit Je kunt gewoon thuis op de bank blijven zitten. Of de afwas doen. Een boodschappenlijstje maken, jezelf trakteren op een maskertje of Netflixen. Of een combinatie van bovenstaande. Hoe dan ook, je kunt thuis blijven.

2. Je betaalt minder dan bij de tandarts Je koopt een tandenbleekset al voor € 59,95. Met een beetje geluk scoor je nog een korting. Laat je je tanden bleken bij de tandarts, dan betaal je meer. Dat heeft te maken met het bitje dat speciaal voor jou op maat wordt gemaakt. Bij SmileWhite kun je gewoon zelf je tanden (thuis) bleken.

3. Appeltje-eitje Een behandeling met de SmileWhite-set is makkelijk. In de verpakking zit het LED-apparaat inclusief batterij, een herbruikbaar flexibel mondstuk die zich aan je gebit aanpast, en drie injectables (waarmee je de vloeistof in het bitje spuit). Het LED-apparaat klik je aan het bitje en klaar ben je. De gebruiksaanwijzing is trouwens glashelder. Geen Ikea-stijl, zeg maar. Mond open, bitje in en gaan! Handig: met het bijgeleverde kleurenstaaltje kun je het voor en na resultaat bijhouden. Wist je dat je tanden tot wel 6 tinten witter kunnen worden met deze tandenbleekset? 

4. Het is snel Het duurt maar 10 minuten per keer wanneer je jouw tanden wilt bleken.. Punt. Je boekt trouwens de mooiste resultaten als je de behandeling zes dagen aaneengesloten herhaalt. En ga elke maand voor refill-gels voor de tandenbleekset. Dan blijven je tanden nog langer wit.

5. No cure no pay Geen wittere tanden? Dan krijg je je geld terug. Maar als we de jubelende reviews mogen geloven, dan werkt deze tandenbleekset als een malle. Je kunt dus zonder zorgen een kit bestellen. Oja, je betaalt geen verzendkosten.

6. Veilig Safety first. Je tanden bleken met SmileWhite tandenbleekset is bewezen effectief én veiliger dan bleken met peroxide. Veilig voor gevoelige tanden en je tandvlees. De gel verwijdert alleen de vlekken aan het oppervlak van je tanden. Geen zorgen, het glazuur wordt niet aangetast. Producten met peroxide doen dat trouwens wel. Ook voor de dieren is het veilig, want: nooit op dieren getest en 100% vegan-proof. 7. Je lacht vaker Wie het laatst lacht, lacht het best. Dus als laatste reden, misschien wel de beste. Met gezonde witte tanden voel je je zelfverzekerd en in control. Dus ja, die mooie tanden lach je natuurlijk bloot. Zo mooi kan het zijn.

7 redenen waarom thuis je tanden bleken een goed idee is

Overtuigd? En wil je ook thuis tanden bleken? Waar wacht je nog op? Kopen die handel! 

Dit is een samenwerking met SmileWhite.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt branded content en activatie-campagnes. Prikkelende en vooral amuserende campagnes, waarmee we vrouwen 18-44 jaar in het hart weten te raken. Campagnes op maat, met relevantie voor het merk, en waarin altijd een knipoog en relativering voelbaar is. Alle campagnes worden in-house ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot distributie. Waar relevant 360-graden doorvertaald naar videoseries, printcampagnes, advertorials, social stories, podcast, live activaties en meer. '...reaching and engaging women through compelling content…'