Kijken: Rowena in tranen om ontroerende ode van haar zusje

Beauty

Kijken: Rowena in tranen om ontroerende ode van haar zusje

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

24 november 2021 om 14:00

Gepubliceerd op

24 november 2021 om 14:00

Haarproblemen en zit je met de handen in het haar? Niet nodig. Samen met Hairlust maakte &C de serie Ode aan haar, waarin wordt afgerekend met taboes rondom haarproblemen. Haarissues? Die zijn geen issue! In deze aflevering Rowena, die ons meeneemt in haar haarroutine.

Als je haar maar goed zit. Een cliché, maar meer dan waar. In de serie Ode aan haar gaan we aan de slag met dames met bijzonder haar. Bijzonder mooi, maar soms ook bijzonder lastig. Zo is de krullenbos van Rowena (33) bijzonder mooi, maar vraagt wel om een portie extra liefde. Rowena woont samen met haar zoontje van anderhalf ('hij houdt me lekker bezig') en hondje Angel.

Curlfriend 'Ik heb krullend haar en dat vraagt veel tijd en onderhoud. Wassen, maskertjes. Ik moet er moeite voor doen en daar heb ik niet altijd tijd voor. Dus ja, ik ga weleens de deur uit met pluishaar.' Liever ziet Rowena er tiptiop uit. 'Als mijn haar goed zit, voel ik me beter. Het geeft net dat stukje zelfvertrouwen. Mijn outfit maakt dan ook minder uit.' Rowena's routine bestaat dus uit flink wat stappen. Zo begint ze met een Hair Growth Formula Gummies. Dit haarsupplement bevat ingrediënten zoals zink, biotine, selenium, die bijdragen aan de gezondheid van het haar. Vervolgens wast ze de haren met de Hair & Scalp Detox Scrub, die ze inmasseert met de speciale Scalp Massage Brush. Deze producten zijn stuk voor stuk speciaal gemaakt voor krullend haar. Perfect voor Rowena dus!  

Bamboo in het haar Next step: de Curl Recovery & Protection Mask voor extra voeding. Even tien minuutjes laten intrekken en dan volgt de Hair Growth & Repair Conditioner for Curls. Perfecte timing voor een vraag. Zeg Rowena: kort en pittig of lang haar tot over je billen? 'Nou, haar tot over mijn billen. Maar nooit meer make-up of nooit meer iets in mijn haar vind ik een stuk lastiger. Eh, ik kies toch voor nooit meer iets in mijn haar.' Rowena droogt het haar met de Bamboo Turban Hair Towel. Deze handdoek is superzacht, dus geschikt voor nat haar, dat om een speciale behandeling vraagt. Is eenvoudig in gebruik en gemaakt van 70% bamboevezels en 30% katoen. Goed voor je haar en het milieu. Klaar met drogen? Een beetje Curl Activator Cream tegen pluis en hallo krullen!    

Jaloers op haar Rowena: 'Mensen zeggen vaak dat ze jaloers zijn op mijn haar. Vroeger was ik trouwens nooit blij met mijn krullen. Dan maakte ik ze steil. Nu ben ik gelukkig heel blij met mijn haar.' Hoe mijn omgeving mij ziet? 'Ik denk als een lief, rustig persoon. Ik hou van gezelligheid, maar kan ook op mezelf zijn. En ik ben wel een lieve mama.' En die Ode aan haar? Die komt van niemand minder dan haar zus Phylicia. Het is zo lief dat Rowena volschiet. Daar hebben wij niks meer aan toe te voegen. Behalve: spread the love. Geef jezelf en je haar een beetje liefde.    

Doe maar duurzaam Hairlust zorgt voor de beste haarverzorging: duurzaam, innovatief en transparant. De producten kunnen wonderen voor je haar doen, aldus Hairlust. Kan jouw haar wel wat liefde gebruiken? Vanaf 22 november is het Black Week bij Hairlust, met kortingen tot wel 50%. Nooit meer een _bad hairday! 

Dit is een samenwerking met Hairlust.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio