Scandinavische vrouwen zijn fan van dit collageenpoeder

Beauty

Scandinavische vrouwen zijn fan van dit collageenpoeder

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

19 maart 2020 om 09:00

Bron / Fotografie

Oslo Skin Lab

Gepubliceerd op

19 maart 2020 om 09:00

Bron / Fotografie

Oslo Skin Lab

Naast de bekende antirimpeltips, zoals veel water drinken, goed slapen en flink smeren, is er een nieuwe ontdekking uit Noorwegen: een collageenpoeder dat je door elk drankje kunt gooien. The Solution, zoals het heel toepasselijk heet, is een natuurlijke manier om de huid te verzorgen en huidveroudering te vertragen.

Schoonheid komt van binnenuit. Iedereen roept het, maar is het wel echt zo? Uit onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar de effecten van collageenpoeder op huidverbetering blijkt van wel. In Scandinavië en Oost-Europa heeft The Solution van Oslo Skin Lab al een aantal beautyawards in de wacht gesleept. 

Bouwstof Collageen, wat is dat ook alweer? Een eiwit waardoor je er jong en fris uitziet. Collageen is een van de belangrijkste bouwstenen van onze huid, botten, spieren, pezen, bindweefsel, nagels en haren, zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid en voorkomt rimpels. Tussen je vijfentwintigste en dertigste begint je eigen collageenaanmaak af te nemen. Het begin van de aftakeling... Ook je levensstijl (roken, zon, suiker) heeft invloed op de afbraak van collageenvezels. Maar er is hulp!

Wat is het? The Solution van Oslo Skin Lab is een poeder gemaakt van honderd procent gehydrolyseerd collageen dat zo’n fijne structuur heeft dat het door je lichaam kan worden opgenomen als je het eet of drinkt. Het collageenpoeder is verpakt in sachets van 2,5 gram (je neemt er eentje per dag) en er zijn geen geur- en smaakstoffen of vulmiddelen aan toegevoegd.

Dit kun je verwachten De rimpels schieten niet van de ene op de andere dag uit je huid. Verwacht dus geen quickfix. In de meeste gevallen duurt het een paar maanden voordat je resultaat ziet. Uit onderzoek blijkt dat rimpels na acht weken gebruik gemiddeld met 20,1 procent afgenomen zijn. Leeftijd, levensstijl en genen spelen natuurlijk ook een rol. Zoals bij elk supplement dat je slikt, gaat het je hele lijf door voordat het bij je huid aankomt. Het zou zomaar kunnen dat je dat bijvoorbeeld aan de huid van je benen, hals of handen kunt merken of dat de zichtbaarheid van cellulite afneemt.

Zo gebruik je het Het poeder is geur- en smaakvrij en je kunt het aan elk drankje of gerecht toevoegen, up to you! Sprenkel het bijvoorbeeld ‘s ochtends door je koffie, havermout of smoothie. Je proeft er niets van. Zo simpel is het.

Probeer met extra korting Benieuwd geworden? Als &C-lezer krijg je via deze link 50% korting op de eerste maand bij het afsluiten van een lidmaatschap. Voor vier weken betaal je nu € 28,45. Als je kiest voor een lidmaatschap (met gratis verzending) krijg je elke maand automatisch een nieuwe voorraad in de bus en bespaar je op jaarbasis ruim € 200. Je kunt het abonnement op elk moment pauzeren of opzeggen.

Dit is een samenwerking met Oslo Skin Lab.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen