First Dates-serveerster Fleur krijgt lieve videoboodschap

Beauty

First Dates-serveerster Fleur krijgt lieve videoboodschap

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 november 2021 om 15:00

Gepubliceerd op

18 november 2021 om 15:00

Haarproblemen en zit je met de handen in het haar? Niet nodig. Samen met Hairlust maakte &C de serie Ode aan haar, waarin wordt afgerekend met taboes rondom haarproblemen. In deze aflevering  First Dates-serveerster Fleur, die ons meeneemt in haar haarroutine.

In de serie Ode aan haar gaan we aan de slag met dames met bijzonder haar. Bijzonder mooi, maar soms ook bijzonder lastig. Zo kan je haar futloos of vet zijn, of allebei. Wie weet heb je last van haaruitval, door stress of na een zwangerschap. Dit laatste is herkenbaar voor First Dates-serveerster Fleur (28), moeder van twee. Ze heeft last van haaruitval. En het cliché 'als je haar maar goed zit' klopt als een bus. Want, zegt Fleur, 'Ik voel me het zelfverzekerdst als mijn haar goed zit.' Ze voegt toe: 'Wel balen. Mijn haar zit het allermooist vlak voordat ik naar bed ga.'

Haarroutine Fleur neemt ons mee in haar haarroutine. De eerste stap: drie Hair Growth Formula Gummies. Dit haarsupplement bevat ingrediënten als zink, biotine en selenium, die bijdragen aan de gezondheid van het haar. Daarna kamt ze haar haren uit met de Detangle Wet Brush en beantwoordt meteen wat haarvragen. Oneindige wimpers of een volle bos haar? 'Een volle bos haar!' roept Fleur. En op de vraag een goede outfit of altijd een good hairday? Die laatste.

Haar in de hoofdrol  Fleur: 'Mijn haar verdient op dit moment extra liefde, omdat het dunner is geworden na mijn zwangerschap.' Daar is een oplossing voor: de Hair Growth & Repair Shampoo. Erna zorgt de Hair Growth & Repair Conditioner voor extra voeding. Voor de haardroogsessie gebruikt ze de Bamboo Turban Hair Towel. Nat haar vereist tenslotte een speciale behandeling. Deze handdoek is superzacht en gemaakt van zeventig procent bamboevezels en dertig procent katoen. Goed voor je haar én het milieu dus.

En groeien maar Klaar met drogen? Fleur kamt haar haren met de Detangle Wet Brush. Ja, er is een verschil. Met deze borstel verminder je haarbreuk van nat of warrig haar. Nog een paar druppeltjes Hair Strenghtening & Protection Oil en klaar ben je. De olie verbetert de gezondheid en de vochtbalans van het haar, maakt het haar glanzend en zijdezacht en beschermt het. Zeg Fleur, nooit meer make-up of nooit meer iets in je haar? 'Nooit meer make-up!' roept ze uit.

Ode aan haar Fleur: 'Mijn omgeving ziet me als iemand die heel vrolijk is, sociaal, enthousiast en een tikkeltje impulsief.' En hoe leuk, love is niet alleen in your hair, maar ook in the air. Fleur ontvangt namelijk een ode, een hartverwarmende boodschap van haar tweelingzus. Haar allerbeste vriendin en steun en toeverlaat. 'Daar kan niks tegenop,' aldus Fleur. Deze Ode aan haar sluit helemaal aan bij de missie van Hairlust. Geef jezelf en je haar een beetje liefde. Een ode aan haar is daarom niet alleen een ode aan je mooie lokken, maar ook aan wie je bent. Vrouw, moeder, vriendin, gewoon jij.

Hairlust voor jou Kan jouw haar wel wat extra liefde gebruiken? Hairlust brengt graag een ode aan haar. Ook aan jouw haar. Of je nu krullen hebt, droog haar of vette lokken. Hairlust heeft de juiste haarverzorging voor jou. En het mooie is: de producten bevatten geen schadelijke ingrediënten. En ze zijn nog duurzaam en transparant ook. Wedden dat je je in no time in de haarhemel bevindt?

Dit is een samenwerking met Hairlust.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio