Happy Hacks: zo maak je die kapotte rits weer supersmooth

Beauty

Happy Hacks: zo maak je die kapotte rits weer supersmooth

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

24 september 2020 07:00

Gepubliceerd op

24 september 2020 07:00

Happy Thursday! Elke dag van de werkweek geven we je drie slimme en leuke #hacks om jouw dag tot een groot succes te maken.

Een nieuwe week betekent nieuwe ronde en nieuwe kansen. Samen met Iris Enthoven en Nivea geven we je voor elke dag van de werkweek drie Happy Hacks om jouw dag net wat leuker te maken. Vandaag laat Iris zien hoe je je rits weer supersmooth maakt. Zo gaat je broek, jurk of tas weer dicht en hoef je 'm niet weg te gooien. Lekker duurzaam. Vervolgens laat ze zien hoe je heel makkelijk en snel je fruit of groenten snijdt. In één beweging is alles doormidden. It's magic. Ten slotte geeft Iris ons de ultieme tip in een heel herkenbare situatie: wat moet je doen als je het achterkantje van je oorbel weer eens kwijt bent? Want ook die hoef je niet weg te gooien, hoor.

Olie + water = melk Ook de gezichtsreinigingsolie van Nivea is een hack waar het leven leuker en makkelijker van wordt. De innovatieve olie-tot-melkformule combineert de werkzaamheid van een olie met het zachte gevoel van een reinigingsmelk. Hij verwijdert effectief vuil, talg en zelfs waterproof make-up om je een perfect schone en zijdezachte huid te geven - ongeacht je huidtype. Tegelijkertijd geeft-ie je huid de juiste verzorging. Bij gebruik smelten de natuurlijke oliën vuil, talg en (waterproof) make-up weg. Door een beetje water toe te voegen, veranderen de oliën in een zijdezachte reinigingsmelk die geen vettig laagje op de huid achterlaat. Voilà, een gereinigd gezicht is zo een fluitje van een cent.

Kijk de video met alle hacks en maak er een mooie dag van! Tot morgen. Happy Hacks. Happy Feeling.Dit is een samenwerking met Nivea.

Happy Hacks: zo maak je die kapotte rits weer supersmooth

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt branded content en activatie-campagnes. Prikkelende en vooral amuserende campagnes, waarmee we vrouwen 18-44 jaar in het hart weten te raken. Campagnes op maat, met relevantie voor het merk, en waarin altijd een knipoog en relativering voelbaar is. Alle campagnes worden in-house ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot distributie. Waar relevant 360-graden doorvertaald naar videoseries, printcampagnes, advertorials, social stories, podcast, live activaties en meer. '...reaching and engaging women through compelling content…'

Meer van &C the brandstudio