Stéphanie krijgt onverwachte videoboodschap: 'Dit komt wel binnen'

Beauty

Stéphanie krijgt onverwachte videoboodschap: 'Dit komt wel binnen'

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

2 december 2021 om 14:00

Gepubliceerd op

2 december 2021 om 14:00

Haarproblemen en zit je met de handen in het haar? Niet nodig. Samen met Hairlust maakte &C de serie Ode aan haar, waarin wordt afgerekend met taboes rondom haarproblemen. Haarissues? Die zijn geen issue! In deze aflevering Stéphanie, die ons meeneemt in haar haarroutine.

Als je haar maar goed zit. Een cliché, maar meer dan waar. In de serie Ode aan haar gaan we aan de slag met dames met bijzonder haar. Bijzonder mooi, maar soms ook bijzonder lastig. Zo is het haar van Stéphanie (32) bijzonder mooi en lang, maar wel droog en futloos. Kortom: liefde en verzorging is welkom! Stéphanie woont met haar zoontje van twee ('ik zit in een flinke verbouwing') in Woerden. Ze is samen met haar vriendin een tof kledingmerk begonnen.  

Haarprobleem Stéphanie: 'Vooral de onderkant van mijn haar is na het borstelen droog en futloos.' En dat is een dingetje voor de ondernemer, want, zegt ze: 'Ik vind het fijn als mijn haar goed zit. Is dat niet het geval? Dan heb ik geen fijne dag en gaan er heel veel dingen mis.' De hoogste tijd dus voor een ode aan haar.  

Haarroutine van Stéphanie Stéphanie begint met drie Hair Growth Formula Gummies. Dit haarsupplement bevat ingrediënten zoals zink, biotine, selenium, die bijdragen aan de gezondheid van het haar. De volgende stap is onder de douche de hoofdhuid scrubben met de Hair & Scalp Detox Scrub, die ze inmasseert met de speciale Scalp Massage Brush. Dan volgt het Hair Growth & Protection Hair Mask voor extra verzorging, dat vijf tot tien minuten mag intrekken. Kan Stéphanie mooi even een vraag beantwoorden. Altijd een good hairday of altijd een goede outfit? Daarover hoeft ze niet na te denken. 'Altijd een good hairday, veel belangrijker dan een goede outfit,' aldus Stéphanie. Vervolgens voedt ze haar haren met de Hair Growth & Repair Conditioner. En daar is-ie, de perfecte handdoek: de superzachte Bamboo Turban Hair Towel, gemaakt van 70% bamboe en 30% katoen. Goed voor je haar én het milieu.

Mag ik jouw haar? Stéphanie: 'Ik vind het belangrijk dat mijn haar altijd verzorgd is en mooi zit. Dat geeft een boost aan mijn zelfvertrouwen. Ik krijg altijd veel complimenten over mijn haar, omdat het zo mooi lang is. Iedereen wil altijd mijn haar hebben.' Nog een extra stapje verzorging dan maar! Stéphanie hydrateert het haar met de Scalp Follicle Treatment & Volumizer, een kalmerende behandeling tegen een jeukende hoofdhuid en haaruitval. Voor meer volume en lichte versteviging gebruikt ze Sea Mineral Wave Spray. Nog even voeden met de Hair Strengthening & Protection Oil en hallo geweldig haar!

Mooie woorden 'Mijn omgeving ziet me als een krachtige, zelfstandige vrouw. Een lieve moeder en een goede vriendin.' En kijk, daar komt die vriendin in beeld. Letterlijk. Stéphanie ontvangt een videoboodschap van Billie Rose, haar vriendin en collega. En zij heeft een hartverwarmende boodschap. In het kort? Ze vindt dat Stéphanie het supergoed doet, ondanks dat ze een heel zwaar jaar achter de rug heeft. Ze kan zich geen betere partner in crime wensen. 'Ah… Zo leuk, ik moet bijna huilen,' zegt Stéphanie ontroerd. Kijk, dat is nog eens een mooie ode. Ze voegt toe: 'Ik ben heel dankbaar. Dit komt wel even binnen. Het is een zwaar jaar. En dan is het heel fijn dat ik van die lieve mensen om me heen heb.' 

Doe maar duurzaam Hairlust zorgt voor de beste haarverzorging: duurzaam, innovatief en transparant. De producten kunnen wonderen voor je haar doen, aldus Hairlust. Kan jouw haar wel wat liefde gebruiken? Shop voor de fijnste haarverzorging en je hebt nooit meer een bad hairday!  Dit is een samenwerking met Hairlust.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio