Sterk, vol haar met een hoop volume? Dat kan zelfs in de winter

Beauty

Sterk, vol haar met een hoop volume? Dat kan zelfs in de winter

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

17 november 2022 18:00

Bron / Fotografie

beeld Kevin Murphy

Gepubliceerd op

17 november 2022 18:00

Bron / Fotografie

beeld Kevin Murphy

Mariah kan de boom in met d’r All I Want For Christmas Is You. Alles wat wij willen deze winter is sterk, vol haar met een hoop volume.

Je kunt de klok erop gelijkzetten: zodra de temperaturen buiten zakken, krijg je te maken met haaruitval en dunner wordend haar. En dat volume waar je afgelopen maanden zo blij mee was? Weg. Als sneeuw voor de zon.

Thanks, Kevin Vervelend, weten ze ook bij Kevin Murphy, en dus ontwikkelden zij een lijn speciaal om dit probleem aan te pakken: de THICKENING-lijn, geschikt voor alle haartypes. Deze driedelige lijn vol natuurlijke ingrediënten zoals gemberwortel en brandnetelextracten verdikt fijn haar, maakt het sterk en voorkomt haaruitval. De producten bevatten ook een wimperverdikkings- en verlengingstechnologie zoals in mascara.

Afbeelding Kevin Murphy

Sterk verhaal De PLUMPING.WASH (shampoo), PLUMPING.RINSE (conditioner) en BODY.MASS (leave-in treatment) zijn ontwikkeld met de nieuwste skincare-innovaties en zorgen voor dikker en voller haar. Ze stimuleren de gezonde groei van het haarzakje en versterken het haar, waardoor het minder gevoelig wordt voor schade. Mogen we even juichen?

Goeie keus Klinkt ons als kerstmuziek in de oren, en het wordt nog beter. Bij Kevin Murphy geven ze namelijk om het milieu. Het merk voelt zich dan ook verantwoordelijk een positieve bijdrage te leveren aan onze leefomgeving. En dus maken ze bewuste keuzes als het gaat om hun producten. De verpakkingen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en niet zomaar rechthoekig: zo past er meer in én gebruik je minder materiaal.

Afbeelding Kevin Murphy

Holiday deals Of er nog meer leuk nieuws is? Ja. In december scoor je diverse holiday deals, zoals de LIFTED & GIFTED-holiday deal, een box met daarin de PLUMPING.WASH, de PLUMPING.RINSE en een stylingproduct voor dikker haar. Ga naar kevinmurphy.nl voor de details. Daar vind je ook de voor jou dichtstbijzijnde salon.

Dit is een samenwerking met Kevin Murphy.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio