Valentijnsdag blues? Dit zijn 5 manieren om (subtiel) wraak te nemen op je ex

Body & Mind

Valentijnsdag blues? Dit zijn 5 manieren om (subtiel) wraak te nemen op je ex

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

5 februari 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes, beeld Pexels

Gepubliceerd op

5 februari 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

tekst Sanne Roes, beeld Pexels

Valentijnsdag gaat niet bij iedereen over rozengeur en maneschijn. Misschien kom jij net uit een vervelende relatie of is je ex gewoon pokke irritant. In dat geval hebben wij dé oplossingen gevonden om de dag van de liefde nog een beetje leuk te maken. Voor jou dan.

1. Vernoem je ex naar een kakkerlak De San Antonio Zoo in Texas heeft een manier gevonden op geld op te halen 'Voor de toekomst van dieren in het wild in Texas en de rest van de wereld.' Met de Cry Me A Cockroch Fundraiser kan je zo'n vijf tot vijfentwintig dollar doneren. De dierentuin vernoemt dan een kakkerlak of stuk groente naar jouw ex. Je ex ontvangt een valentijnskaart met daarop zijn/haar/hun nieuwe naamgenoot. Voor honderdvijftig dollar stuurt de dierentuin je ex zelfs een video waarin te zien is dat de kakkerlak aan een dier wordt gevoerd. Smullen!

Lees ook: Kletsen over ketsen: 'Het idee dat hij anderen neukt windt me op'

2. Moppenpost Een goede grap uithalen hoeft niet alleen op 1 april. Het leukst is als het anoniem kan en mega gênant is voor de ontvanger. Via prankpakket.nl kan je de meest bizarre enveloppen naar een adres naar keuze versturen. Op de envelop staan websites zoals gebruikte-condooms.nl of gedragen slipjes. Lijkt het dus nét of je ex die zelf heeft besteld. In de envelop kan je een persoonlijk bericht toevoegen. Tip van de site: als je het huisnummer op het verzendadres aanpast naar die van de buren moet je ex het bij hen ophalen. Nóg ongemakkelijker.

3. Sarcastische taart We hebben allemaal weleens zo'n taart gehad met een veel te grote foto van ons eigen gezicht. Dit is ook leuk om te doen als je eens goed wraak wil nemen. Online kan je op verschillende websites zelf een taart ontwerpen met foto's en teksten en deze bij iemand thuis laten bezorgen. Zet er bijvoorbeeld een sarcastische quote of een lelijke foto op.

4. Zet de naam van je ex op een vuilnisbak Is jouw ex trash? Dan heeft een Brits vuilnisbedrijf dé oplossing voor jou. 'Als je ooit gedacht hebt om je ex in de vuilnisbak te knikkeren,' zeggen ze op hun website, 'ga dan een stap verder en vernoem officieel een container naar hem/haar/hen die voor de hele wereld te zien zal zijn!' Voor Valentijnsdag kan je bij dit formulier de naam van jouw ex invullen, helemaal gratis. Na de veertiende dag van februari wordt er geloot om welke namen op een container worden geprint. Heb je je ex dus letterlijk bij het vuilnis gezet.

5. Aanmelden voor nieuwsbrieven Weet je het e-mail adres nog dat je ex altijd gebruikte? En misschien ook de werkmail? Meld dit adres dan bij zo veel mogelijk nieuwsbrieven aan. Krijgt diegene dus de hele tijd random mailtjes binnen met aanbiedingen en kekke deals. Nóg leuker is als je hem/haar/hen aanmeldt bij dingen waarvan je weet dat het totaal niet bij diegene past, wees creatief.

Enne, hou het wel netjes hè. Misschien is de allerbeste manier om wraak te nemen door deze Valentijn gewoon eens voor jezelf te kiezen. Leg jezelf lekker in de watten: laat een warm bad vollopen en trek een fles wijn los, dat verdien je.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer Body & mind

Uitzoeken maar!

Gratis bij een abonnement op &C the magazine