Esmée van Kampen krijgt een spoedcursus lachen (en dat is hilarisch)

Body & Mind

Esmée van Kampen krijgt een spoedcursus lachen (en dat is hilarisch)

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

3 juni 2021 om 07:00

Gepubliceerd op

3 juni 2021 om 07:00

Staat er iemand voor je met de mondhoeken omhoog, dan word je daar vanzelf vrolijk van. Maar waarom lachen we eigenlijk, en waarom is het zo belangrijk?

Lachen is gezond, dat weten we allemaal. Maar waarom? Dát zegt het gezegde er niet bij – en ook Kinderen voor Kinderen rept er met geen woord over. Actrice en lachebek Esmée van Kampen gaat op lachonderzoek uit (én deelt een prijs uit ter waarde van € 299,99, scrol daarvoor als de donder naar onder).

Vrolijk volk Eén ding wordt duidelijk: Nederlanders lachen wat af. En da’s maar goed ook, zegt lachcoach Jan Gommans. Je wordt er vrolijker en ontspannener van en je zit beter in je vel. Allemaal dankzij het gelukshormoon endorfine, dat vrijkomt zodra je lacht.

Smile! Dat doen we gemiddeld zo’n achttien keer per dag, vertelt sociaal psycholoog Madelijn Strick. En dan hebben we het over écht lachen: uit vriendelijkheid glimlachen naar je buurman of de pasfoto-fotograaf tellen we niet mee. Zin om een potje te lachen? Dan heeft Gommans een tip voor je, die Esmée gelijk maar even uitprobeert.

Esmée van Kampen krijgt een spoedcursus lachen (en dat is hilarisch)

Laat je lach zien Begin jij ook spontaan te lachen? Da’s mooi, want elke lach telt. Philips Sonicare biedt alles wat je nodig hebt voor een gezonde mond en stralende glimlach. Poets je met de elektrische tandenborstels van Philips Sonicare, dan voelen je tanden schoner en gladder aan. De poetsbeweging van de Philips Sonicare-tandenborstels is namelijk sonisch, wat betekent dat ze tot wel 62.000 bewegingen per minuut maken. Dat zorgt voor een uitzonderlijk schoon gevoel.

Geavanceerd De nieuwe Philips Sonicare 9900 Prestige is bovendien uitgerust met SenseIQ-technologie. Tijdens het poetsen meet-ie tot wel honderd keer per seconde de poetsdruk, poetsbeweging en poetsduur. Druk je te hard, dan past de tandenborstel de intensiteit automatisch aan. En da's maar goed ook, want poets je te hard, dan kun je je tandvlees beschadigen, waardoor het omhoogtrekt. De alles-in-één-opzetborstel borstelt tot 20 keer meer tandplak weg, verwijdert verkleuringen en zorgt voor tandvlees dat tot 15 keer gezonder is. In de app vind je tips en voortgangsrapporten voor het beste resultaat. Enne, hij is nog mooi ook.

WIN! WIN! WIN!  Wil je de Philips Sonicare 9900 Prestige winnen? Vul daarvoor het winformulier hieronder in. 

Dit is een samenwerking met Philips.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio