Esmée van Kampen ontdekt: hier lachen Nederlanders het meest om

Body & Mind

Esmée van Kampen ontdekt: hier lachen Nederlanders het meest om

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

10 juni 2021 om 07:00

Gepubliceerd op

10 juni 2021 om 07:00

Zie je iemand onderuitgaan, dan moet je daar vast stiekem om lachen. En Funniest Home Video’s: hilarisch. Maar waar lachen wij Nederlanders nou het meest om?

Om het antwoord daarop te vinden, gaat actrice Esmée van Kampen, zelf gezegend met een harde lach en goed gevoel voor humor, op onderzoek uit. Dat betekent: op bezoek bij deskundigen en de straat op. (Bovendien deelt ze een prijs uit ter waarde van € 299,99, scrol daarvoor snel naar onder!)

Beetje zelfspot graag Wat blijkt? Wij Nederlanders houden wel van grove humor, het mag best op het randje. Hard, sarcastisch en met zelfspot, om het samen te vatten. En hou je lach vooral niet in, in tegenstelling tot in andere landen: lig je in een deuk, dan ziet de ander dat als compliment. Je bent bij hem of haar op je gemak en hebt een leuke tijd met elkaar.  

Werkt gelijk Maarre, natuurlijk is het leven niet altijd leuk. Zijn je kinderen vervelend, heb je werkstress of bergen was weg te werken, dan is die lach ver weg. Daar heeft lachcoach Jan Gommans een goeie tip voor, die Esmée gelijk in de praktijk brengt. Best lekker!

Laat je lach zien Kun je inmiddels weer lachen? Da’s mooi, want elke lach telt. Philips Sonicare biedt alles wat je nodig hebt voor een gezonde mond en stralende glimlach. Poets je met de elektrische tandenborstels van Philips Sonicare, dan voelen je tanden schoner en gladder aan. De poetsbeweging van de Philips Sonicare-tandenborstels is namelijk sonisch, wat betekent dat ze tot wel 62.000 bewegingen per minuut maken. Dat zorgt voor een uitzonderlijk schoon gevoel.

Geavanceerd De nieuwe Philips Sonicare 9900 Prestige is bovendien uitgerust met SenseIQ-technologie. Tijdens het poetsen meet-ie tot wel honderd keer per seconde de poetsdruk, poetsbeweging en poetsduur. Druk je te hard, dan past de tandenborstel de intensiteit automatisch aan. En da's maar goed ook, want poets je te hard, dan kun je je tandvlees beschadigen, waardoor het omhoogtrekt. De alles-in-één-opzetborstel borstelt tot 20 keer meer tandplak weg, verwijdert verkleuringen en zorgt voor tandvlees dat tot 15 keer gezonder is. In de app vind je tips en voortgangsrapporten voor het beste resultaat. Enne, hij is nog mooi ook.

WIN! WIN! WIN! Wil je de Philips Sonicare 9900 Prestige winnen? Vul daarvoor het winformulier hieronder in. 

Dit is een samenwerking met Philips.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio