Wil je zien: &C ging ontbijten bij Fit with Marit

Body & Mind

Wil je zien: &C ging ontbijten bij Fit with Marit

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

4 maart 2021 om 08:00

Gepubliceerd op

4 maart 2021 om 08:00

We gingen ontbijten bij Fit with Marit. En ja, haar ontbijt ziet er net zo fit uit als Marit zelf.

Marit Kloosterboer werkt in de zorg en draait vaak lange diensten waarbij ze al vroeg van huis gaat. Daarom ontbijt ze ook al vroeg en vaak alleen. Het liefst kiest ze een plantaardig product zonder suikers, want daar wordt ze blij van. ‘Juist omdat ik lange dagen maak, is een goede start van de dag heel belangrijk. Favoriet is een groene smoothiebowl gemaakt met Alpro Soya Drink No Sugars, een beetje haver en vers fruit als topping.' 

Ontbijt boven allesMarit is echt een ochtendmens. Ze staat dan ook liever te vroeg dan te laat op. En als ze echt moest kiezen, koos ze een goed ontbijt boven avondeten. Ook haar make-up komt op de tweede plek. Stoor Marit dus vooral niet als ze gaat ontbijten. Daarna is ze klaar om te vlammen. Koffie mag trouwens ook niet ontbreken. In de ochtend zwart, en in de middag een koffie met Alpro Barista Oat. Blijer kun je Marit niet maken.

In de mixHeb je trek gekregen in een lekker ontbijtje zonder suiker, net als Marit? Deze smoothie heb je zo gemaakt. Schil de kiwi en banaan en snij ze in stukjes. Doe alles (kiwi, banaan, walnoten, Alpro Soya Drink No Sugars, spinazie, haver en basilicum) in een blender en mixen maar. Schenk in een glas en decoreer met wat gehakte walnoten en basilicum.AlproKies je net als Marit voor de No Sugars-producten van Alpro, dan heb je een goede basis van je ontbijt zonder suikers en zoetstoffen.  Hoef je heus niet je hele levensstijl voor om te gooien. Met de producten van Alpro eet je helemaal plantaardig en daarom ben je ook nog eens lief voor de planeet. Alle producten hebben van nature een lage CO2- en watervoetafdruk. Dus of je nu verslingerd bent aan soja, haver of amandelen, je eet verantwoord. Met een beetje meer plantaardig eten, bereiken we samen heel wat! Laat je inspireren op Alpro.comDit is een samenwerking met Alpro.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.