Wil je zien. &C ging ontbijten bij Saskia Weerstand en haar gezin

Body & Mind

Wil je zien. &C ging ontbijten bij Saskia Weerstand en haar gezin

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

25 februari 2021 om 10:00

Gepubliceerd op

25 februari 2021 om 10:00

We vielen met de deur in huis tijdens het ochtendspitsuur bij influencer Saskia Weerstand en haar gezin. Eens kijken wat zij er ‘s ochtends van bakken.

Saskia is moeder van Moos (1) en Jeppe (3) en woont samen met Sybren op het platteland, net boven Amsterdam. Je kunt je voorstellen hoe lekker hectisch het daar 's ochtends is met twee kleine jongens. We gingen langs om te kijken of alles op rolletjes loopt, of het hele gezin met de handen en de ontbijtresten in het haar zit. En we schoven gelijk aan voor het ontbijt, natuurlijk. 

Minder suikersAls we aankomen is iedereen al aangekleed. Wat met twee kleine kinderen sowieso al een overwinning is. Saskia zorgt vandaag voor het ontbijt. 'Na mijn laatste zwangerschap wilde ik een gezondere levensstijl, meer bewegen, letten op wat ik eet, meer variëren en meer regelmaat. En ook de kids konden best wat minder suikers eten. Favoriet zijn hier de pannenkoeken. Een beetje meel, Alpro Oat Drink No Sugars, een eitje en bakken maar.  Afgetopt met wat vers fruit en een toefje plantaardige variatie op kwark. Hebben ze gelijk een lekkere kickstart van de dag! Zelf eet ik graag een bakje havermout met wat bramen en appel.'

WeekendIn het weekend hebben ze meer tijd om uit te pakken. Dan is er geen wekker, geen haast en meer tijd voor elkaar. Maar doordeweeks is het best wel hectisch. 'Tja, met twee kleine kinderen is het al snel chaos. Maar het is prima te doen. Afhankelijk van hoe laat ze wakker worden natuurlijk. Zolang ik mijn koffie maar kan drinken. En dan het liefst met Alpro Barista Coconut, dat is alsof ik even op vakantie ben.' Benieuwd naar de ochtendrush bij Saskia en haar gezin? Bekijk de video.

AlproKies je net als Saskia voor de No Sugars-producten van Alpro, dan heb je een goede basis van je ontbijt zonder suikers en zoetstoffen. Hoef je heus niet je hele levensstijl voor om te gooien. Met de producten van Alpro eet je helemaal plantaardig en daarom ben je ook nog eens lief voor de planeet. Alle producten hebben van nature een lage CO2- en watervoetafdruk. Dus of je nu verslingerd bent aan soja, haver of amandelen, je eet verantwoord. Met een beetje meer plantaardig eten, bereiken we samen heel wat! Laat je inspireren op Alpro.com.Dit is een samenwerking met Alpro.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.