Sexy Time: Het Halloweenfeest #2

Body & Mind

Sexy Time: Het Halloweenfeest #2

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

14 oktober 2021 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai 

Gepubliceerd op

14 oktober 2021 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai 

Kris houdt van de wilde verhalen van collega Mandy, maar om er nou zelf onderdeel van te zijn: liever niet. Tot haar eerste Halloweenfeestje alles doet veranderen.

Ik sla snel een glas wijn achterover in de keuken en vul twee glazen met water. Ik weet niet waarom ik zo overrompeld ben door haar aanwezigheid ineens. Haar seksuele aanwezigheid welteverstaan. Als collega ben ik haar wel gewend om me heen, maar ineens voelt alles heel ongemakkelijk en gek.

Lees ook: Sexy Time: Het Halloweenfeest #1

'Hier.'

Ik reik haar het glas en net als ik een stap naar achteren wil zetten struikel ik over een kledingstuk dat op de grond ligt. Ik probeer mezelf nog tegen te houden, maar val tegen het halfnaakte, heerlijke lijf van Mandy. Ze verliest haar evenwicht en tuimelt samen met mij onhandig op het bed.

'Schat, ben je oké? Volgens mij heb je wel genoeg wijn op.'

Ze kijkt me lachend aan en blaast een pluk haar uit haar gezicht. Ik blijf als versteend liggen. Door de val steekt een van haar borsten uit haar beha. Ik voel dat ik bloos. 

'Lieverd, alles goed met je? Je kijkt zo raar.'

Ik knik zonder iets te zeggen.

'Ik ben moe,' lieg ik. En morgen moeten we weer vroeg op. Vind je het erg…'

'Oh schat, ja sorry. Ik ga al. Maar deze houd ik aan.'

Ze trekt haar jas over mijn jurk aan en geeft me een vluchtige kus op mijn wang.

'Neem jij mijn kleren morgen mee pop?'

Ze knalt de deur achter zich dicht. Fuck, wat is dit? Ik kan toch geen crush krijgen op mijn collega? 

Ik plens wat koud water in mijn gezicht en ga in bed liggen. Zonder eerst aan mezelf te zitten, weet ik dat ik niet kan slapen. In mijn fantasie zit Mandy weer op mijn bed. Haar borsten schijnen door haar transparante beha. Ze buigt zich naar me toe en drukt haar volle, rood gestifte lippen op de mijne. Eerst zacht, maar dan steeds dwingender, vol lust. Ik voel het natter en natter tussen mijn benen worden en kan niet wachten op het moment dat ze haar lila gelakte nagels op mijn kloppende clitoris legt. Ik voel me ineens beestachtig geil en ongeremd. Ik houd mijn ogen ferm dicht en ga door met mijn fantasie. Mijn orgasme zal niet lang op zich laten wachten, ik sta  op springen. Zo erg, dat ik bang ben dat ik niet stil kan blijven.

Ik kreun diep. Ze daalt af met haar hoofd. De wetenschap dat ze straks haar mond, die zonet nog mijn lippen heeft gekust, op mijn vulva gaat plakken, doet me rillen en kermen van opwinding. Met nu hardere bewegingen draai ik als een bezetene met mijn vingers rondom mijn clit. Ik ben zo nat dat ze moeiteloos heen en weer glijden. En dan, heel voorzichtig, duw ik mijn middel- en ringvinger van mijn linkerhand in mijn overstromend kutje. Dit voelt goed – heel goed. Ik krom mijn rug en voel hoe een golf van genot over me heen gaan. Schokkend kom ik klaar. Na een paar tellen doe ik verschrikt mijn ogen open. Mezelf vingeren op een collega is niet goed. Dit moet stoppen. Misschien moet ik gaan daten ter afleiding. 

De volgende ochtend kom ik ietwat bedeesd op mijn werk. Mandy staat zich zoals altijd op te maken voor de toiletspiegel. Ze heeft haar prachtige lijf gestoken in een loeistrakke legging en cropped sweater. Haar billen zijn niet te doen zo mooi rond en ik snap niet hoe ik al die tijd zonder enige aantrekkingskracht naast haar heb kunnen werken.

'Hey babe, lekker geslapen?'

'Ja hoor.'

'Wat doe je vanavond? Ik ga eten met wat vrienden, je moet mee. Er is een gast die ik aan je voor wil stellen. Hij zegt je te kennen. Ik zie daar wel iets gebeuren. En hij komt ook op mijn Halloweenfeestje, dan kan je alvast vrienden maken.'

Lees ook: Sexy Time: De reünie #1

'Ik wil eigenlijk een avondje rustig aan doen. Gewoon lekker chillen thuis. En ik kan me niet voorstellen dat ik iemand ken die jij ook kent. Ik bedoel, van buiten het werk.'

Mandy kijkt me fronsend aan en pakt me bij mijn hoofd.

'Lieffie, we worden er niet jonger op en het leven is er om gevierd te worden. Je gaat.'

Ze plant haar net gestifte lippen plagend op de mijne en ik ben te beduusd om er iets van te zeggen.

'Hij heet Max. Vertrouw me nou.'

'Wat?! Zei je Max?'

**Wordt vervolgd.

Zin in meer sexy verhalen? Die lees je hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.