Sexy Time: Het Halloweenfeest #3

Body & Mind

Sexy Time: Het Halloweenfeest #3

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 oktober 2021 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai 

Gepubliceerd op

21 oktober 2021 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai 

Kris houdt van de wilde verhalen van collega Mandy, maar om er nou zelf onderdeel van te zijn: liever niet. Tot haar eerste Halloweenfeestje alles doet veranderen.

Max en ik hebben een geschiedenis. Al jarenlang lopen we langs elkaar heen, maar van 'het' is het nooit gekomen. Iedere keer had hij weer een scharrel, of ik een relatie, en ook al hielden we elkaar in de gaten, het leven liet het als het ware niet toe, dat er iets tussen ons opbloeide. Maar hoe Mandy Max kent is me echt een raadsel.

Lees ook: Sexy Time: Het Halloweenfeest #2

'Ik heb niks om aan te trekken Mandy, kijk nou.'

Ik wijs naar mijn joggingspak en kijk haar met opgetrokken wenkbrauwen aan.

'Ik heb wel wat voor je. Kom mee.' 

Haar volle lippen vormen zich in een mooie glimlach en ik herinner me mijn droom weer. Een gevoel van geiligheid giert door mijn lijf en ik duw mijn dijbenen tegen elkaar om het verlangen te doen stoppen. Ze loopt de trap op, ik volg – als gehypnotiseerd door haar mooie kont. Wat zou ik graag mijn tong tussen haar billen duwen nu. En weer giert de geiligheid door mijn lijf. 

'Voila.'

Ik heb geen idee hoe ze het verborgen heeft kunnen houden voor onze manager, maar ze heeft een tiental items verstopt in de berging die niet door ons worden verkocht in de winkel. Ik besluit er niks over te zeggen en laat me een te kort jurkje aansmeren. Mandy staat erop dat ik het kleine ding aandoe. Haar ogen glanzen als ze naar me kijkt, en of ik het jurkje nou te kort vind of niet, ik wil dat ze me begeert.

'Klaar voor?'

Een paar uur later staan we voor de kroeg waar ze heeft afgesproken met haar vrienden. Ik knik. Ze draait zich naar me toe en duwt mijn borsten nog even goed in het omslagjurkje dat zeker een maat te klein is.

'Kom schatje, let's have fun.'

En weer plant ze een zogenaamd vriendschappelijk kusje op mijn lippen en zorgt ze voor een onrustige storm in mijn hele lichaam. Met een overdreven gebaar zwaait ze vervolgens de deur open.

'Whoohoo, lady danger.'

Een jongen met een vrolijk gezicht en een speels spleetje tussen zijn voortanden, begroet Mandy blij. 

'Thijmen, dit is Kris. Kris, Thijmen.'

Ik steek mijn hand uit, maar de man duwt zijn lijf tegen het mijne en geeft me een knuffel. Ik vind het onverwachts lekker om hem te voelen – wat heb ik lichamelijk contact gemist. Het is stiekem toch alweer een tijdje geleden dat ik een scharrel heb gehad. Ik snuif zijn geur op en voel weer die geilheid. Nog meer dan daarnet. Misschien is mijn crush op Mandy slechts een uiting van mijn geilheid en is het niks persoonlijks. 

'Dames, komt u maar mee.'

Hij knipoogt naar me en plaatst zijn vlakke hand op mijn rug. Een golf van opwinding overspoelt me. Hier hangt seks in de lucht, en niet zo'n beetje ook. Als dit een van Mandy's vrienden is, ben ik benieuwd naar de rest. Laat staan het idee dat ik Max zo meteen ga zien.

'Kris, ben jij het echt?'

Ik word vastgepakt bij mijn hand. Een manspersoon trekt mij naar zich toe. Ik herken hem meteen. 

'Max.'

'Mandy zei al dat ze een verrassing voor me had, maar nooit geweten dat jij dat zou zijn. Kom.'

Hij neemt me van top tot teen in zich op. Volgens mij vindt hij het leuk wat-ie ziet. 

'Mooi jurkje.'

Zijn sexy lippen vormen een glimlach. Ik voel me begeerd en gezien.

'Ja, sorry, ik had niks om aan te trekken. Dit jurkje heb ik even geleend van Mandy. Niet dat je denkt dat ik er normaal zo bijloop.'

Ik heb nu al spijt van wat ik zeg. Wat een onzekere onzin. Dit doe ik dus als ik nerveus word van iemand; ratelen als een gek. Ik pers mijn lippen op elkaar om te voorkomen dat er meer onzin uit komt en kijk hem met grote ogen aan.

'Ik weet dat dit jurkje niet van jou is. Ik heb het namelijk aan Mandy gegeven. Toen we wat hadden, maar dat is al een tijdje geleden.'

Lees ook: Sexy Time: Het Halloweenfeest #1

Ik wil door de grond zakken. Boos wil ik naar Mandy lopen. Waarom doet ze zoiets? Deed ze dit opzettelijk? Ik snap er niks van.

'Ho ho, blijf. Dit is vast een van haar zieke grapjes. Ze wordt niet graag gedumpt. Niet op reageren.'

Ineens snap ik het. Ik ben hier alleen maar om mee te spelen in haar toneelstuk. Maar dan heb je aan mij de verkeerde. Ik kijk Max ondeugend aan en ben officieel op boevenpad. Ik voel me geil, ik heb een sexy jurkje aan en sta hier tegen de man waar ik al lang over gefantaseerd heb.

'Ik heb zin in je,' fluister ik in zijn oor en lik zachtjes zijn lel.

'Kris, meisje toch, ik heb altijd zin in je gehad, dus nu ook.'

We kijken elkaar aan en tongen, als hongerige hyena's, middenin de kroeg. 

Bij het voelen van zijn stijve vergeet ik direct mijn gevoel voor Mandy. Ik voel me bijna genezen, ware het niet dat ik ineens haar parfum ruik en voel hoe haar handen zich vastklemmen om mijn taille... 

**Wordt vervolgd.

Zin in meer sexy verhalen? Die lees je hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.