Sexy Time: Het Halloweenfeest #4

Body & Mind

Sexy Time: Het Halloweenfeest #4

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 oktober 2021 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai 

Gepubliceerd op

28 oktober 2021 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai 

Kris houdt van de wilde verhalen van collega Mandy, maar om er nou zelf onderdeel van te zijn: liever niet. Tot haar eerste Halloweenfeestje alles doet veranderen.

Haar handen glijden over mijn lijf en ik voel hoe ze haar nagels in mijn bovenbenen zet. Het jurkje is zo kort dat ze bijna totale vrijspel heeft. Ik blijf Max zoenen en voel hoe een golf aan prikkels zich over mijn gehele lijf verspreidt. Ik smelt tussen de twee als roomboter in de felle zon.**

Lees ook: Sexy Time: Het Halloweenfeest #3

**'Wacht.'

Ik trek mezelf los en ga voor ze staan. Ze kijken me aan als hongerige kinderen in een snoepwinkel.

'Ik ga dit hier niet doen.'

'Oké. Kom mee.'

Mandy pakt mijn hand en trekt me de trap af naar beneden.

'Waar gaan we naartoe?'

'Vertrouw me nou maar.'

Ze zwaait een deur met daarboven STAFF ONLY open. Bijtend op haar volle lippen kijkt ze me aan.

'Durf je?'

Ik hoef geen seconde na te denken. Er hangt iets in de lucht vanavond wat totaal losstaat van de realiteit.

'Ja.'

Ik hoor zware voetstappen achter ons en ik heb een gevoel dat ik weet wat er zich zo meteen gaat afspelen. Mandy kijkt langs me heen.

'Hier. Doe deze om, dat maakt het nog geiler.'

Lees ook: Sexy Time: Het Halloweenfeest #2

Mandy trekt het sjaaltje om haar hals los en bindt deze voor mijn ogen vast. Ik voel me niet meer mezelf, alsof ik in een andere rol kruip. Seks hangt in de lucht. Mijn borsten worden van achteren vastgepakt. Ik snuif de geur van Max op. Volle lippen drukken zich op de mijne. Ik zit middenin een sandwich van Mandy en Max, maar niks maakt me meer uit. Misschien is dit een spel waar ze op geilen, whatever, ik barst zo uit mijn voegen van opwinding dat ik alles wil voelen. Ze mogen alles met me doen.

Ze zeggen niks en sluiten de deur. Voorzichtig begeleiden ze me naar iets wat voelt als een pluchen bank. De haartjes kietelen over mijn dijbeen. Een van de twee gaat achter me zitten, trekt me omhoog zodat mijn benen omhoog wippen en ik op de bank lig. De nagels van Mandy glijden over mijn heupen en ik voel hoe ze centimeter voor centimeter, met een gekmakende precisie, mijn panty samen met mijn slipje naar beneden trekt.

Mijn ademhaling stokt, ik voel dat mijn lijf tot een ongekend orgasme gaat barsten. Max drukt me tegen zijn borst en trekt ondertussen mijn kleine overslagjurkje uit, waardoor mijn borsten nu duidelijk zichtbaar moeten zijn voor beiden. Mijn keel voelt droog van het hijgen. Net op het moment dat ik wil vragen om wat drinken, voel ik een stroompje wijn op mijn lippen.

'Drink maar.'

Max neemt een slok en ik voel de wijn uit zijn mond in de mijne glijden. Het is zo erotisch dat ik helemaal van de wereld ben. Doordat ik niks kan zien, voel en hoor ik alles extra goed. Ik brand, sta voor mijn gevoel in vuur en vlam. Ik voel Mandy's adem steeds dichterbij mijn kut komen – vanaf mijn borst langzaam naar beneden. Net als ik wil schreeuwen dat ze me moet laten klaarkomen, voel ik natte, zachte lippen op mijn clit. Ik krom mijn rug en slaak een zachte kreet. De greep van Max om mijn lijf voelt krachtig, maar volledig onnodig, want no way dat ik hier wegga zonder een orgasme. Ik weet dat dit geen goed idee is omdat we collega's zijn, maar de toekomst lijkt er op dit moment niet toe te doen. Ze hebben me volledig in hun macht. Mijn geilheid is overgeleverd aan hun wil.

'Open je benen voor me. Verder nog.'

**Wordt vervolgd.

Zin in meer sexy verhalen? Die lees je hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.