Tindertrauma #38: De bloederige vrijpartij

Body & Mind

Tindertrauma #38: De bloederige vrijpartij

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

18 mei 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

18 mei 2022 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Frank Brandwijk

Een Tinder-match die in het echt vier koppen kleiner blijkt, of eentje die de volgende dag een tikkie stuurt voor de rekening. Daten anno 2022 lijkt wel Russische roulette: vol goede moed blijven gokken tot je eindelijk die knal te pakken hebt. Gelukkig zorgen rampervaringen wél voor goede verhalen. Deze week: Mirthe's date veranderde in een horrorfilm.

Mirthe (29): 'We gingen wat drinken in Amsterdam. De date begon al met een domper, want hij zag er heel anders uit dan op z'n profielfoto. Prima, dacht ik. Wat wil je ook met Tinder. Maar toen ook het gesprek allesbehalve soepel verliep, zette ik het op het drinken. Hij ook, we werden dronken. Na vijf wijn zag hij er opeens toch niet zo verkeerd uit, de date werd zowaar gezellig. **Lees ook: [Nicki's date doet dutjes in doodskisten

](https://www.andc.tv/item/body-mind-liefde-seks-tindertrauma-35-nickis-date-doet-dutjes-in-doodskisten)Zin in seks Ik had zin in seks, dus stelde nog een kop thee bij mij thuis voor. Eenmaal thuis gingen de kleren snel uit. We belandden bij mij in bed, hij begon met beffen. Ik genoot ervan. Hij wist precies de juiste plekjes te raken en ik voelde dat ik erg nat werd. Na een paar minuten leek het bed wel doorweekt, zo nat was ik. Toen hij naar boven kwam om me te zoenen, zat het overal. Toen deed ik het licht aan om een condoom te pakken en, geen grap, het was één grote bloederige bende. Het leek wel een horrorfilm! Op bed, op ons lichaam, op ons gezicht, het zat zelfs op de muur. M'n kamer leek wel een crime scène. We keken elkaar aan en waren compleet in shock. Fuck, fuck, ik ben ongesteld geworden, dacht ik. We waren beiden naakt, de situatie werd met de seconde ongemakkelijker. Hij was ook not amused, vond het vies. Ik schaamde me dood. Totdat bleek dat hij een bloedneus had gehad en dat dat de oorzaak van deze bloederige bedoening was!

Lees ook: Tindertrauma #37: De fluisterende date en het exit-telefoontje

In één klap nuchter Geil waren we beiden niet meer. De sfeer was volledig verpest, ik was in één klap nuchter en knap vond ik 'm opeens ook niet meer zo. Het feit dat-ie zo vies deed over eventuele ongesteldheid vond ik ook onaantrekkelijk. Hij wilde blijven slapen, maar dat zag ik niet zitten. Ik stuurde 'm naar huis, appte later nog hoe het ging met z'n neus, maar daar heb ik nooit een antwoord op gekregen. We hebben elkaar daarna nooit meer gesproken.'

Ook jouw tindertrauma en ander dateleed delen? Vinden we leuk! Dat kan hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.