Big spenders: deze sterrenbeelden kunnen absoluut niet met geld omgaan

Body & Mind

Big spenders: deze sterrenbeelden kunnen absoluut niet met geld omgaan

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

8 november 2021 07:00

Bron / Fotografie

beeld Getty Images

Gepubliceerd op

8 november 2021 07:00

Bron / Fotografie

beeld Getty Images

Jas jij je maandsalaris er in een week doorheen? Of ken je toevallig iemand die de ene aankoop na de andere doet? Blame it on the stars, want het heeft waarschijnlijk te maken met je sterrenbeeld. De volgende sterrenbeelden smijten die euro's iets te gemakkelijk over de toonbank.

Leeuwen zijn gek op luxeZe zijn charismatisch en altijd in voor een feestje – en ook de portemonnee feest net zo hard mee. Leeuwen verwennen graag hun vrienden en familieleden, en dan niet met een cadeaubon van een tientje. Vrijgevigheid zit in hun natuur, waardoor het uitgeven van geld net iets te makkelijk gaat. Ze kopen graag luxueuze cadeaus waar je u tegen zegt, dus we begrijpen best dat je die niet wil afslaan. Leeuwen houden ervan om te laten zien hoeveel geld ze hebben, kijk dus niet verbaasd op als ze opduiken met een tas van zeshonderd euro.  

Lees ook: Dit bedrag moet je minimaal op je spaarrekening hebben staan

Boogschutters reizen de wereld rondEen Boogschutter kan je niet verleiden met dure spullen, maar wel met leuke reisjes. Ze zijn gek op avontuur en vliegen van hot naar her. Financiën bijhouden? Nergens voor nodig. De Boogschutters onthouden wel effe hoeveel ze op hun bankrekening hebben staan – om vervolgens verbaasd op te kijken als ze in de min staan. Ze hechten geen waarde aan materiële dingen, maar wel aan ervaringen. En dat tikt aardig aan. Drie weken naar Fiji? Geen probleem voor de Boogschutter. De telefoonrekening kan wel een maandje wachten.  Lees ook: Jaloers typetje? Deze sterrenbeelden hebben vaker last van jaloezie

Ram blijft maar shoppenImpulsaankopen zijn de achilleshiel van iedere Ram. Even snel de winkel induiken om te 'kijken' wordt al gauw een volledige shopping spree. Laat ze vooral niet alleen achter in een warenhuis, want dan komen ze met drie tassen naar buiten. Het kopen van spullen die ze eigenlijk niet nodig hebben is hun guilty pleasure. Voordat je ook maar iets hebt uitgekozen, staat de Ram al paraat – met pinpas en al. Waarschijnlijk om een standbeeldje van een duif te kopen, omdat ze net iets te lang hebben gesnuffeld op de woonafdeling van de Bijenkorf.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit alleen vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.