Winterblues: deze sterrenbeelden zijn gevoeliger voor een dip

Body & Mind

Winterblues: deze sterrenbeelden zijn gevoeliger voor een dip

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

29 november 2021 07:00

Bron / Fotografie

fotografie Roger Neve

Gepubliceerd op

29 november 2021 07:00

Bron / Fotografie

fotografie Roger Neve

Nu het er buiten grauw uitziet, is het niet zo gek dat je humeur een all time low bereikt. Sommigen hebben nou eenmaal sneller last van een winterdip dan anderen. Geef de sterren maar de schuld, want de volgende sterrenbeelden voelen zich wel héél verdrietig tijdens de wintermaanden.

KreeftKreeften vinden koude temperaturen drie keer niks. Hoe kouder het wordt, hoe lamlendiger ze zich voelen. Kreeften zijn echte zomermensen: zinderende hitte, daar houden ze van. Zodra het eerste groene blaadje er bruin uitziet, slaat de paniek toe en overwegen ze om te emigreren naar een warm oord. De Caribische kust is een geschikte optie. De Sahara trouwens ook.

Lees ook: Er hangt liefde in de lucht: deze sterrenbeelden zijn snel verliefdSchorpioenSchorpioenen zijn heel erg in sync met hun omgeving. En als die omgeving er koud en grimmig uitziet, voelen zij zich hetzelfde. Winterpret is niks voor Schorpioenen, dus nodig ze niet uit om te gaan schaatsen of skiën. Het liefst blijven ze lekker in bed en houden ze een winterslaap. Maak ze maar wakker in mei. Zzzzz…  

LeeuwDe o zo charismatische en energieke Leeuw voelt zich een stuk minder energiek zodra het koud wordt buiten. Waarschijnlijk de laatste van wie je het zou verwachten. Maar Leeuwen krijgen veel energie door mensen om zich heen te hebben. En dat wordt een stuk moeilijker als iedereen thuisblijft omdat het te koud is om naar buiten te gaan. Niemand wil leuke dingen ondernemen en dat is héél kut. Het gevolg: een Leeuw met een gezicht als een oorwurm. Dit feestbeest lijkt wel een huiskat tijdens de winterdagen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit alleen vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.