Zet je schrap: het nieuwe Big Brother-seizoen begint bijna en dit is wanneer

Entertainment

Zet je schrap: het nieuwe Big Brother-seizoen begint bijna en dit is wanneer

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

7 januari 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Gepubliceerd op

7 januari 2023 om 17:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Nieuw jaar, nieuwe series om van te smullen. Dat geldt ook voor het realityprogramma der realityprogramma's, Big Brother, waarvan het derde seizoen binnenkort begint. We weten niet hoe het met jou zit, maar wij kunnen nu al niet wachten. 

Vanaf maandag 9 januari kunnen we weer genieten van hoe een groep wildvreemden het aandurft honderd dagen lang in het Big Brother-huis te gaan bivakkeren. Zoals gewoonlijk worden ze de godganse dag gefilmd en worden ze ondertussen op de proef gesteld met allerlei spellen en uitdagingen. Zin in. Hetzelfde format dus, maar met nieuwe bewoners, een nieuw huis en ook nieuwe regels. En vanzelfsprekend: nieuw drama. Ook heeft de kijker dit jaar nóg meer invloed dan voorgaande jaren en kun je weer meestemmen via de website. Het derde seizoen wordt opnieuw gepresenteerd door Geraldine Kemper, alleen heeft ze deze keer niet de Belgische Peter Van de Veire aan haar zij. In plaats daarvan wordt ze bijgestaan door de, ook Belgische, presentatrice en actrice Tatyana Beloy. Enthousiast geworden? Big Brother is vanaf 9 januari elke werkdag om 20.30 bij RTL 5 te zien. Of volg natuurlijk de 24/7 (we zeiden het toch, de gódganse dag) livestream bij Videoland. Dit is een samenwerking met RTL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer entertainment