Zit zangtalent in de familie? Art, Jaap en Jeroen onderzoeken het in het nieuwe DNA Singers

Entertainment

Zit zangtalent in de familie? Art, Jaap en Jeroen onderzoeken het in het nieuwe DNA Singers

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

9 januari 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Gepubliceerd op

9 januari 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld RTL

Als die puntneus of dikke wenkbrauwen in de familie zitten, werkt dat dan ook zo met talenten? Zingen bijvoorbeeld? Is de neef van Ilse de Lange of de zus van Mart Hoogkamer automatisch ook gezegend met een gouden keeltje? Om die vraag draait 't in het nieuwe televisieprogramma DNA Singers

En om een antwoord op die vraag te vinden treden in DNA Singers elke week (nog) onbekende zangers en zangeressen op, die elk familie zijn van een bekende Nederlandse artiest. Na hun solo-optredens, bijzondere duetten en de nodige aanwijzingen is het aan het panel: kunnen zij raden met welke BN'er deze mensen een stamboom delen? Ze mogen op een beetje hulp vanuit het publiek rekenen, maar verder zijn het vooral hun trommelvliezen die het werk moeten doen. Pas later wordt bekend met welke Nederlandse artiest het DNA van de mysterieuze zanger of zangeres een match is, en wat hun precieze band is.  Het muziekprogramma wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers, de man die de laatste maanden als geen ander heeft ervaren hoe belangrijk een stem überhaupt is. De taak van teamcaptain ligt in de handen van Jaap Reesema aan de ene kant, en Jeroen van Koningsbrugge aan de andere kant. Geduchte tegenstanders, als je het ons vraagt.  Benieuwd geworden of zingen nou wel of niet in je DNA kan zitten? Dan zul je toch echt moeten kijken. DNA Singers is vanaf 12 januari elke donderdag om 20.30 te zien bij RTL 4. Dit is een samenwerking met RTL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Wil je ook lezen