Duncan Laurence over genânte thuiskomst na stappen: 'Ik deed alsof ik niet wist waarom de brandweer aankwam'

Entertainment

Duncan Laurence over genânte thuiskomst na stappen: 'Ik deed alsof ik niet wist waarom de brandweer aankwam'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

3 februari 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

interview Thea Tijssen

Gepubliceerd op

3 februari 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

interview Thea Tijssen

Qmusic-dj Domien Verschuuren, zanger Duncan Laurence en presentator Tim den Besten waren voor 'het Q-hotel in de sneeuw' vorige week in Zell am See Oostenrijk. &C was ook van de partij en vroeg het drietal - helemaal in het thema van après-ski - naar hun ultieme the day after-anekdote. Nou, die hadden ze wel. Vandaag: de wel heel bijzondere thuiskomst na een avond uit van Duncan Laurence.

Duncan: 'Vorig jaar zomer woonden we net in ons nieuwe huis in Zweden toen mijn verloofde, Jordan, en ik gingen stappen. Rond twee uur 's nachts liepen we naar huis, want het gaat daar allemaal vrij vroeg dicht en we waren rond 18.00 uur al begonnen. Toen we bijna thuis waren, greep ik naar mijn zakken om de sleutel van ons nieuwe huis te pakken. Maar het probleem was: ik had 'm niet. Stonden we daar voor de deur terwijl we er niet in konden. We hebben een hond en twee katten, dus maakten ons meteen zorgen: die konden niet te lang alleen zijn. Lees ook: Onze gebeden zijn verhoord: Beyoncé komt naar Nederland en dit is wanneer Uiteindelijk hebben we een slotenmaker gebeld. Slotenmaker één kwam om rond 3.00 uur, slotenmaker twee kwam rond 5.00 uur en slotenmaker drie kwam rond 6.00 uur. Ze kwamen er geen van allen in omdat we een ingenieus systeem hebben met een soort van megaslot. Fijn tegen inbrekers, maar minder als je er vervolgens zelf niet inkomt. Ten einde raad belden we de moeder van een vriendin. Zij zei: 'Er zit maar één ding op: we moeten de brandweer bellen.' Toen de brandweerwagen de straat in kwam rijden, was het inmiddels zondagochtend 9.00 uur. Alle buren liepen naar buiten in hun pyjama, bang dat er brand was. Ik deed mijn best om net zo verbaasd te reageren als zij: wow, de brandweer! Geen idee wat er aan de hand is! Intussen tilden de brandweermannen onze hond via het raam naar buiten. Lees ook: Ed Sheeran terug op social media na 'turbulente dingen' in privéleven Vervolgens kwam die moeder van onze vriendin naar buiten: 'Nou, we hebben jullie sleutel gevonden, hoor. Hij lag hier in de gang van het trappenhuis.' Oké… Ik had 'm dus gewoon kunnen pakken. Dat had ons een hoop gedoe bespaard! Ja, het was echt mega-gênant.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen