Trakteer jezelf op &C the magazine en ontvang een van deze spiksplinternieuwe cadeaus

Entertainment

Trakteer jezelf op &C the magazine en ontvang een van deze spiksplinternieuwe cadeaus

&C the webshop
Door

&C the webshop

Gepubliceerd op

7 februari 2023 om 13:00

Gepubliceerd op

7 februari 2023 om 13:00

De feestdagen voelen als een eeuwigheid geleden en het nieuwe jaar is weer in volle gang. Daarmee is jammer genoeg ook een einde gekomen aan alle cadeaus. Hoog tijd om jezelf weer eens te verwennen (lees: trakteren), vinden wij. Met een cadeau dat elke maand zonder moeite op je deurmat valt, bijvoorbeeld. Of nog beter: combineer een abonnement met een deze fijne cadeaus mét dikke korting.

Voor de (bijna) mama's onder ons Geen gesjouw meer met tig tassen, maar één tas waarmee je alles binnen handbereik hebt. In deze Studio Noos Teddy Mom Bag past alles wat je wil en meer. En dat samen met zes maanden lang de nieuwste &C the magazine op je deurmat.

6x &C the magazine + Studio Noos Teddy Mom-bag

Sale
€96,65 41 ,70

Hoi chaoten Nooit meer eindeloos zoeken naar al die spullen in je tas, maar alles binnen handbereik in deze fijne pouch. En het is ook meteen de perfecte opslagplaats voor je van-alles-en-nog-wat-spullen. Je leest het samen met drie maanden &C the magazine. 

3x &C the magazine + Studio Noos Teddy Pouch

Sale
€50,80 20 ,85

Tijd voor selfcare Bij een jaarabonnement op &C the magazine krijg je nu namelijk gratis dit knappe verzorgingspakket van &C x JANZEN. Hierin vind je niet alleen een showerfoam, bodylotion, handwash, showerscrub, bodyspray en geurstokjes (limited edition) in de geurlijnen Lavender, Musk en Vanilla, maar ook de bathfoam, bodyscrub en handcream van JANZEN in de zomerse geur Lemon. Wedden dat jij dat bad niet meer uit komt.

6x &C the magazine + JANZEN pakket

Sale
€147,35 41 ,70

Doe maar een thee Met die hoge gasprijzen zit er weinig anders op dan met een kop thee en een warme kruik op de bank te kruipen. En als je dan toch een waterkoker in huis moet hebben, laat 'm dan meteen een eyecatcher worden in je keuken. Bij een jaarabonnement op &C the magazine krijg je nu deze SMEG-waterkoker helemaal gratis. Heb je meteen wat te lezen op die bank.

12x &C the magazine + SMEG mini-waterkoker

Sale
€212,40 83 ,40

Gooi er wat pit in Kan je relatie wat spanning gebruiken? Tijd voor een schop onder jullie kont: met de Teasy-box daag jij jezelf en je partner uit om elkaar opnieuw te ontdekken – in de slaapkamer, op de bank, in de keuken: doe vooral waar jullie je prettig bij voelen. Ook leuk: neem de Teasy-box mee als jullie een weekendje weg zijn. Je krijgt het bij een jaarabonnement op &C the magazine. 

12x &C the magazine + Teasy-box

Sale
€153,35 83 ,40

Minimaliseren kun je leren En voor de mensen die net hadden besloten om te ontspullen: je kunt natuurlijk ook een abonnement afsluiten met 40 procent korting.

6x &C the magazine voor € 25

Sale
€41,70 25 ,00

delen
&C the webshop