Hè verdorie: er komt toch geen vervolg op The Holiday

Entertainment

Hè verdorie: er komt toch geen vervolg op The Holiday

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

7 december 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten

Gepubliceerd op

7 december 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

tekst Fleur van Benten

Hebben we ons net blij gemaakt, blijkt het gerucht dat The Holiday met een vervolg komt helemaal niet waar te zijn. Dat bevestigen de makers van de film en hoofdrolspeelster Kate Winslet.

Gisteren had The Sun gemeld dat er een vervolg zou komen op feelgood kerstfilm The Holiday. Daar zouden alle hoofdrolspelers uit de originele film (Jack Black, Cameron Diaz, Jude Law en Kate Winslet) aan meedoen. Maar het nieuws blijkt helaas niet waar te zijn, laat Nancy Meyers, een van de makers, weten via Instagram. 'Zo veel dm's hierover. Sorry, maar het is niet waar.' Aan People Magazine vertelt ook Winslet dat het gerucht niet waar is: 'Ik kan je beloven dat niemand met mij hierover een gesprek is aangegaan. Met de hand op mijn hart: dat is nooit besproken.' Lees ook: Wat nou juicy teasers? Zo reageren William en Kate op de Harry & Meghan-docu Het nieuws over de film werd massaal overgenomen door verschillende media. The Sun heeft nog niets online gezet over de uitspraken van Meyers en Winslet.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen