Wil je bij zijn: Anouk en BLØF geven concert op Scheveningse strand

Entertainment

Wil je bij zijn: Anouk en BLØF geven concert op Scheveningse strand

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

6 februari 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Gepubliceerd op

6 februari 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

bron ANP, beeld BrunoPress

Anouk en BLØF geven dit jaar samen een optreden op het strand van Scheveningen. Op 31 augustus zijn de twee geboekt voor de jaarlijkse concertreeks Live on the Beach, heeft de organisatie bekendgemaakt. Claude, bekend van zijn nummer 1-hit Ladada (Mon Derniet Mot), staat in het voorprogramma.

'We zijn blij dat we deze twee giganten op één avond samen op het Live on the Beach-podium hebben kunnen krijgen,' zegt organisator Arwin Touw. 'Anouk is al eerder te gast geweest, maar niet eerder in combinatie met een andere artiest. En dan eindelijk BLØF aan de Scheveningse kust in plaats van aan de Zeeuwse.' Lees ook: Record in de pocket: Beyoncé is artiest met meeste Grammy's ooit Live on the Beach vindt ieder jaar plaats in Scheveningen, op het strand bij het noordelijk havenhoofd. Bij eerdere edities traden onder anderen Marco Borsato, Golden Earring, Kensington, Doe Maar, Krezip, De Staat, Danny Vera en Keane op. De concerten trekken jaarlijks tienduizenden bezoekers. Kaartjes voor dit jaar zijn vanaf vrijdag te koop.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen