Wat een lol: zo heb je Geraldine Kemper nog nooit gezien

Entertainment

Wat een lol: zo heb je Geraldine Kemper nog nooit gezien

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 april 2019 om 07:00

Gepubliceerd op

18 april 2019 om 07:00

In je chique jurk op een mooi gedekte tafel dansen met een Magnum in je hand: Geraldine Kemper weet wel hoe je lol trapt.

En daar kunnen wij een voorbeeld aan nemen, want zeg nou zelf: het leven is toch veel te kort om altijd maar binnen de lijntjes te kleuren? Je leeft maar één keer – zover we weten ­–, maak er dan op z’n minst iets leuks van. Dus is het jouw ultieme pleasure om eens in je joggingbroek naar je werk te gaan? Gewoon doen. Fiets daarna door naar een veel te duur restaurant, koop onderweg dat jurkje waar je al weken op aast, trommel al je vrienden op en proef alle cocktails op de kaart. Geraldine doet het voor en deelt háár ultieme playful moment. Uiteraard mét Magnum, want welk feestje is compleet zonder?

Win!Heb je zelf ook wel zin in een lolletje? Maak kans op toegang (inclusief overnachting) tot de Magnum Playground op 8 mei, een exclusief Magnum-event met als thema Never Stop Playing. Hoe? Deel jouw _never stop playing-_moment via een Instagram-post of -story. Gebruik daarbij #neverstopplaying en tag @magnumNL. In de Magnum Playground mag je alles even loslaten en jezelf laten gaan. Het is een plek waar je niet bang hoeft te zijn veroordeeld te worden, waar de speelsheid die in iedereen verscholen zit, omarmd wordt. Want zoals Magnum het verwoordt: _a day without Pleasure is a day lost. #NeverStopPlaying #TrueToPleasure

_De winnaar, die één persoon mag meenemen, wordt een week van tevoren bekendgemaakt via Instagram. 

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Magnum.

Wat een lol: zo heb je Geraldine Kemper nog nooit gezien
delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio

Wil je ook lezen