Sexy Time: Dominique #1

Entertainment

Sexy Time: Dominique #1

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

14 april 2022 om 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai

Gepubliceerd op

14 april 2022 om 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai

Bobby is een hopeloze romanticus. Wanneer Dominique de kroeg binnenstapt, valt Bobby’s oog meteen op hem. Dit wordt een andere avond dan anders.

Ik staar verveeld naar mijn mobiel en bereken dat ik nog zeker ruim drie uur moet helpen hier. Ik haat bruine kroegen, en dan vooral de geur van goedkope reinigingsmiddel en de immer plakkerige vloeren. 

Lees ook: Sexy Time: De sappige meiden #10

'Twee fluitjes, alsjeblieft.'

'Op wat voor naam kan ik het zetten?'

'Dominique, maar doe maar Do.'

Instant geïntrigeerd kijk ik opzij. Wow, hij zou zijn naam beter kunnen veranderen in Beau, zo mooi is hij. Ik slik het water in mijn mond door en voel mijn hart kloppen in mijn keel. Het voelt alsof een droom die ik reeds een lange tijd geleden had, zich ineens voor mijn ogen openbaart. Alles aan dit voelt vreemdsoortig vertrouwd en magisch. Onrustig schuif ik op mijn kruk om de prikkels te dempen. Dit zijn momenten waarop je toe moet slaan. Hij staat nu nog aan de bar. En het is rustig. Als zo meteen de kroeg volloopt zal je lef weer ver te zoeken zijn en zal deze schoonheid omringt zijn door een aantal schare fans, spreek ik mezelf toe.

'Ik zou het gewoon op Dominique houden. Veel te mooi om zo'n naam in te korten.'

De woorden zijn welgekozen en perfect, maar komen helaas niet uit mijn mond. Clara, een vaste gast van de bar knipoogt naar de jonge god en duwt haar geplisseerde decolleté naar voren.

Dominique knikt met een flauwe glimlach en gebaart naar zijn vriend om aan te schuiven achter de gokkasten. Ik voel een grote neiging om te plassen, maar ben bang dat als ik opsta van mijn kruk ik straks niet op de eerste rij zit om dit schouwspel te aanschouwen. Het is lang geleden dat iemand bij binnenkomst zo mijn interesse heeft weten te wekken. Ik help mijn moeder mee in de bar op de drukke dagen in het weekend en normaal gesproken walg ik van al die troosteloze wanhopige types die hier dag in dag uit als treurwilgen aan de bar hangen, voor een zich steeds herhalend gesprek. 

Nu ik naar de rug van Dominique kijk voel ik me bijna schuldig om mijn oordeel. Als hij hier voet over de drempel zet, wie ben ik dan om de iemand hier te veroordelen? Zonder dat hij überhaupt van mijn bestaan afweet, heeft hij me zonet een wijze levensles geleerd. Een gevoel van angst overvalt me, een gevoel dat hij straks weg is en ik weer teruggeworpen word in het leven dat ik zo graag anders zou willen zien. 

'Bobby, wakker worden, haal even die lege glazen van de jongens op.'

Mijn moeder werpt haar blik op een groepje van acht dartende jolige studenten en ik kan niet anders dan gehoor geven aan haar verzoek. Ik passeer de gokkasten als ik een hand voel, die mijn pols omklemt. Ik zou zweren dat mijn hart een slag overslaat. 

'Hey, mijn machine heeft aandacht nodig.'

'Wat?'

'Kijk. Het doet niks meer en vraagt om attentie. Ik denk dat er iets in moet.'

'Ik snap niet wat je bedoelt, ik …'

Mijn held, mijn koning van de nacht gaat nu glimlachend achter me staan en plant me voor de kast.

Ik voel de warmte van zijn lijf door al onze kleding heen. Totaal overrompeld door deze misplaatste intimiteit staar ik naar de duidelijk verlamde kast. 

'Bobby, er moeten muntjes in. Kom hier.'

Mijn moeder klinkt geïrriteerd en ik word wakker geschud uit mijn fantasie. Even blijf ik staan. Ik snuif de geur op van een net gedoucht lijf, nog ietwat vochtige haren en een commercieel parfum. 

'Ja Bobby, er moet iets in.'

De vriend van Dominique lacht iets te hard om zijn eigen grap. Ik loop terug naar de bar en haal de muntjes op. 

Lees ook: Sexy Time: De sappige meiden #9

'Is er iets, schat? Je ziet helemaal wit.'

Moeders kijkt met haar zorgelijke blik en ik haal mijn schouders op.

'Nee, niks.'

Ik loop terug. Mijn vingers trillen en ik voel hoe mijn verlangen naar hem groeit en groeit in mijn onderbuik. Maar het voelt niet eens alleen seksueel, wat je bij zo'n eerste ontmoeting zou verwachten. Mijn lijf tintelt van razende deeltjes geluk die ineens wakker geworden zijn binnenin en het hobbelt in mijn hart. 

'Hopeloze romanticus', noemt mijn moeder me niet voor niks. Ik kan door alleen iemand aan te kijken al wegdromen bij een mogelijke toekomst. Doch, dit voelt anders. Er is iets aan Dominique wat hem, net als mij hier, compleet misplaatst maakt. Deze avond moet en zal niet eindigen zoals alle anderen. Na vanavond zal ik de zekerheid hebben van een vervolg. 

_Wordt vervolgd.

Zin in meer sexy verhalen? Die vind je hier._

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.