Sexy Time: Dominique #2

Entertainment

Sexy Time: Dominique #2

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

21 april 2022 om 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai

Gepubliceerd op

21 april 2022 om 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai

Bobby is een hopeloze romanticus. Wanneer Dominique de kroeg binnenstapt, valt Bobby’s oog meteen op hem. Dit wordt een andere avond dan anders.

De machine blijft alarm slaan en de muntjes in mijn klamme raken langzaamaan op. 

'Mam, heb je meer? Er moet meer in.'

Lees ook: Sexy Time: Dominique #1

Ik gil naar mijn moeder en zie nu hoe de hoofden zich naar me omdraaien. Ik bloos. Ik haat het als ze naar me kijken alsof ik er niet thuishoor. Ondertussen loopt de bar al aardig vol. Het lijkt alsof, door de groeiende massa, het lijf van Dominique dichter tegen de mijne aan wordt gedrukt.

'En, wil het een beetje lukken, Bobby?'

Hij fluistert mijn naam nu in mijn oor en ik zou zweren dat de wereld stopt met draaien. Ik draai me om, zonder hem aan te kijken en loop terug naar de bar. Nu pas durf ik zijn kant weer op te kijken. Ik kan mijn ogen gewoonweg niet van hem afhouden. Hij lijkt wel licht te geven. Alsof er een spot op hem staat gericht.

'Bobby, schat, hallo, wat is er met jou ineens? Kom, hup, loop even naar de buren wil je. Even wisselen.'

Ik knik, glijd van de kruk en loop met enige tegenzin richting de deur.  

'Hey, ga je roken?'

Ik weet direct wie het is, die stem herken ik verbazingwekkend uit duizenden nu.

'Ja', antwoord ik, terwijl ik nog nooit van mijn leven een peuk op heb gestoken.

'Kom.'

Hij pakt me bij mijn schouder en we lopen samen door de deur. In het licht van de lantaarnpalen is hij nog goddelijk dan zonet. Ik zou zweren dat de man omhuld is door een gouden rand. 

'Werk je hier al lang? Ik heb je nooit eerder gezien.'

'Ik help mijn moeder zo nu en dan.'

Hij steekt een pakje sigaretten mijn kant op en onhandig frummel ik er eentje uit. Hij steekt de zijne op en plant vervolgens de aansteker onder mijn neus. Fuck, nu moet ik wel. Ik doe hem na en zuig. Het voelt licht in mijn hoofd, mijn keel brandt en ik spuug het onding de straat op.

'Hey, gaat het? Hier.'

Hij neemt zijn sigaret uit de mond en duwt het tussen mijn lippen. Ik voel het natte stukje plakken aan mijn onderlip en besef dat hij zonet gezogen heeft aan dat gore ding. Wat ik normaal gesproken als goor zou hebben afgedaan is nu verworden tot iets magisch. In zijn geval gelden blijkbaar andere criteria. Dus niks, maar dan ook niks en niemand krijgt dat smerig ding nog uit mijn mond. Lichtjes zuig ik erop en voel een ongekende extase door mijn lijf gaan. Ik besef me dat een deel van hem op dit moment mijn binnenste penetreert. Het brandt weer in mijn keel, maar nu voelt het ineens als een hartverwarmende delicatesse. 

Met een twinkeling in zijn ogen stapt ie achteruit en leunt tegen de muur.

'Ik heb een gek gevoel bij jou….'

Hij knijpt zijn ogen toe, terwijl hij me van top tot teen in zich opneemt.

'…volgens mij kennen wij elkaar ergens van.'

'Ja, dat gevoel heb ik ook.'

'Kom eens hier.'

Onhandig verstap ik me en tril als een grassprietje in de wind. Alsof een droom werkelijkheid wordt, grijpt hij me bij mijn linkerhand en trekt me naar zich toe.

'Als je wilt dat ik stop moet je het nu zeggen.'

Hij aait met zijn duim over mijn palm.

'Nee, niet stoppen.'

Geen haar op mijn hoofd dat ik nu halt ga roepen. Alles aan hem voelt elektrisch geladen. Niemand weet hoe verliefdheid precies werkt, maar dat er inderdaad chemische stoffen aan het werk zijn is duidelijk. 

Lees ook: Sexy Time: De sappige meiden #10

In een harde laatste ruk knal ik tegen zijn borst aan. Zijn geur vult mijn neusgaten en ik sluit mijn ogen. Wild als een hongerig dier kust ie me vol op mijn mond. Het voelt nat, heel nat. Zijn speeksel vermengd met de sigarettenrook smaakt aangenaam en warm. Ik slik hem door. De warmte van zijn lijf dampt door zijn kleding heen en ik kan merken aan zijn houding dat hij net als ik opgewonden is. Zijn heupen persen tegen de mijne alsof ze zich een weg willen banen erdoorheen. Dit voelt niet normaal zo goed. Hij plant zijn vlakke hand tegen mijn achterhoofd, draait om zijn eigen as heen en drukt me vervolgens tegen de muur aan. Ik hoor mezelf hijgen van opwinding. Ik wil iets zeggen, maar ik vind niet de juiste woorden. Alsof hij ze stuk voor stuk opzuigt met zijn happende zoenen.

_Wordt vervolgd.

Zin in meer sexy verhalen? Die vind je hier._

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.