Sexy Time: Dominique #3

Entertainment

Sexy Time: Dominique #3

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

28 april 2022 om 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai

Gepubliceerd op

28 april 2022 om 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai

Bobby is een hopeloze romanticus. Wanneer Dominique de kroeg binnenstapt, valt Bobby’s oog meteen op hem. Dit wordt een andere avond dan anders.

Er gaat niks boven dit gevoel. Het gevoel dat er geen begin en geen einde bestaat. Dat je in het moment bent en al je zintuigen op scherp staan. Je hebt je nooit zo levend, zo klaarwakker gevoeld als nu. Dit ene moment met die ene persoon. Mijn moeder, de kroeg, mijn onvervulde levensplannen, niks doet er nu toe. Alleen wij, onze tongen, onze adem, onze lippen, onze versmelting. Ik voel me week worden in mijn benen en leg voorzichtig mijn handen op zijn borst. Ook al wil ik dat dit moment nooit voorbij gaat, zoals altijd stopt ook dit.

Lees ook: Sexy Time: Dominique #2

'Ik moet naar binnen...'

Dominique trekt zich terug en veegt zijn mond af. 

'...maar dat betekent niet, dat ik je niet snel weer wil zien.'

'Snap ik.'

Ik schrap mijn keel en trek mijn jas recht. 

'Ik ga even geld wisselen bij de buren.'

'Wacht, geef me je mobiel.'

Ik zou hem alles hebben gegeven. Ik overhandig hem mijn telefoon. Hij toetst zijn nummer in en plant het scherm voor onze hoofden.

'Zo, heb je meteen een foto van ons. Vergeet je niet snel wie ik ben.'

Hij knipoogt en loopt weer terug naar binnen. De wereld is weer grijs, vies en donker. Het magische moment vervlogen. Ik loop snel op en neer naar de buren, wissel het geld en ren terug. Hijgend vouw ik mezelf om de bar. 

'Mam, hier de munten, ik moet weg.'

'Bobby, ja hallo, zo doen we dat niet he. Je zou de hele shift helpen.'

'Mam, alsjeblieft.'

Ze kijkt me aan en knikt weerloos. Niemand begrijpt me zo goed als mijn moeder.

Ik kijk de bar niet eens rond om zijn blik te ontmoeten. Ik wil hem niet meer zien zo in het wild. Ik wil hem alleen maar voor mezelf. Dat laagje magie dat zonet over hem heen is gegoten mag er niet weer worden afgekrast door de realiteit. 

Alsof mijn leven ervan af hangt fiets ik naar huis. Eenmaal daar plof ik met mijn buik op het bed. De onrust in mijn onderbuik en borst blijft razen. In mijn fantasie voel ik het lijf van Dominique op de mijne drukken. Ik voel zijn warme adem in mijn nek en zijn rijzende opwinding tegen mijn billen. Ik open mijn benen iets van elkaar om hem ruimte te geven. Ik schrik. Een trilling haalt me uit mijn dagdroom en ik kijk naar mijn scherm. 

Lieverd, ik heb je nummer gegeven aan ene Dominique. Hij zei dat jij wel zou weten wie hij was.

Ik ga rechtop zitten en lees het bericht met grote verwondering nog eens door. Ik ben toch net pas weg en ik heb zijn nummer. Dat hij mijn moeder om de mijne vraagt, kan toch alleen maar betekenen dat hij precies voelt wat ik voel. Dat hij net als ik de magnetische kracht tussen ons voelt. En ja hoor, niet eens één seconde later zie ik mijn scherm oplichten. Mijn telefoon herkent hem direct en ik zie onze hoofden naast elkaar op het scherm. Alsof het altijd al zo is geweest. Zelfs zonder hem nu fysique bij me, kleurt mijn kamer feller nu hij aan de andere kant van de lijn zijn kracht over mij uitoefent. Hij is in mijn leven gekomen om alles mooier te maken, dat staat vast. Zenuwachtig neem ik op. 

Lees ook: Sexy Time: Dominique #1

'Hi, met Bobby.'

'Dominique hier. Waar ben je?'

'Thuis.'

'Waar is thuis?'

Ik geef hem zonder aarzeling mijn adres. Zonder iets verder nog te zeggen hangt hij op. Een vlechtwerk aan spanning begint zich te vormen tussen ons in. De afstand lijkt tastbaar en steeds kleiner te worden. De hitte in mijn lijf bepaalt hoelang het nog duurt tot hij hier is. Ik houd het bijna niet meer en sta op ontploffen. Mijn moeder is aan het werk, verder is er niemand thuis. Iedere stap die hij nu zet, is er een om dichterbij te komen. Wij weten allebei wat er zich zo meteen af gaat spelen hier, en ik grijp manisch van de opwinding naar schoon beddengoed en schop mijn vuile sokken en onderbroeken onder het bed. 

_Wordt vervolgd.

Zin in meer sexy verhalen? Die vind je hier._

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.