Sexy Time: Dominique #5

Entertainment

Sexy Time: Dominique #5

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

12 mei 2022 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai

Gepubliceerd op

12 mei 2022 17:00

Bron / Fotografie

fotografie Vilain & Gai

Bobby is een hopeloze romanticus. Wanneer Dominique de kroeg binnenstapt, valt Bobby’s oog meteen op hem. Dit wordt een andere avond dan anders.

Zo voor lief als je je lijf vaak neemt, zo bewust voel ik het ineens, als mijn instrument om genot te voelen en te geven. Iedere aanraking met Dominiques huid voelt als een hemelse schok. Hij lijkt wel een oplader van alle energie op dit moment. Mijn vingers weten haast als vanzelfsprekend waar ze heen moeten. Ik omlijst met mijn handen zijn naakte oppervlak en mijn begeerte groeit met iedere centimeter die ik zie en voel.

Er bestaan geen handboeken voor mensen, maar ik zou zweren dat ik alles van dit lijf instinctief van A tot Z ken. Ik plant mijn hunkerende lippen op hem. Overal. Zijn benen liggen voor me als welgevormde marmeren pilaren. Iedere welving van zijn spieren, ieder hard stukje afgewisseld met iets zachtst. Zijn voeten als het eindpunt van al het moois. 

Lees ook: Sexy Time: Dominique #4

Bij alles wat ik doe, hoor ik zijn gedempt gekreun. Als een getergde melodie. Een verwachtingsvolle ballade. De hitte van zijn opwinding vermengt zich met de geur van zijn huid. Ik heb nog nooit zoiets geroken. Deze geur zou gevangen moeten worden in een flesje parfum. Dan zou ik het iedere nacht op mijn pols spuiten en deze dicht tegen mijn hoofd houden. Hem opsnuiven, alles van hem levend in mijn herinnering houden. Een pijnlijke kramp trekt door mijn onderbuik. De angst dat hij zo meteen weer vertrekt kruipt omhoog als een zwarte brei. Ik staak mijn handelingen. 

'Hey, gaat het?'

'Ja, sorry. Ik... dit voelt allemaal erg overweldigend.'

Hij trekt me naar zich toe en laat mijn hoofd op zijn borst rusten.

'Weet je wat. We hoeven niet als gekken tekeer te gaan. We kunnen rustig aan doen.'

'Maar ik wil helemaal niet rustig aan doen. Weet je hoe bijzonder het is om iemand tegen te komen die mij ziet? Die mij echt ziet? Waar ik dit gevoel mee heb?'

'Ho ho, dat geldt ook voor mij he. Waarom denk je dat ik hier ben?'

Ik draai me om en als sneeuw voor de zon zijn alle twijfels weer verdwenen. Dominique aait de haren uit mijn gezicht en ik kijk in zijn ogen. Niet slechts één tel. Ik blijf hangen in zijn blik en rust daar. Vreemd genoeg voelt niks hier ongemakkelijk aan, eerder als pure nieuwsgierigheid. Na een aantal lange seconden verschijnt zijn ware ik. Ik kijk dwars door hem heen. Ik zie hem. Tranen wellen op in mijn ogen. 

'Ik heb me nog nooit zo dichtbij iemand anders gevoeld.'

Ook zijn ogen glanzen van emotie en hij knikt. Dan buigt hij zijn hoofd voorover en hangt nu pal voor mijn ogen. Onze neuzen raken elkaar. Een verdwaalde sliert van zijn haren kietelt mijn neus. Ik voel zijn adem op mijn huid. Ik zou al zijn wenkbrauwhaartjes kunnen tellen als ik zou willen en zie nu pas dat hij een klein litteken boven zijn rechteroog heeft. 

'Niet bang zijn. Je bent nog lang niet van me af.'

Alsof hij mijn gedachten kan lezen streelt hij me met zijn woorden. Nu is het zijn beurt om mijn lijf te verkennen en, als een zich in slow motion ontluikende ochtendbloem, opent mijn hele lijf zich op het bed. Ik geef hem complete toegang tot alles. Ik ben een lijf, een mens, een liefdevol wezen. Neem me helemaal tot je. Ik ben van jou. Ik hoor het gefluister van mijn gedachten in mijn hoofd. Ik vertrouw hem. Ons. Alles wat zich hier afspeelt. Zijn vingertoppen zijn ietwat ruw. Kippenvel bedekt me als een bubbeltjesdeken.

Lees ook: Sexy Time: Dominique #3

'Is er een plek waar ik niet mag komen? Is er iets wat je niet lekker vindt.'

'Ik denk het niet. En anders zeg ik het. Echt. Ik vertrouw jou.'

Hij kust me voor de zoveelste keer teder op mijn lippen. Ik kus nu ietwat dwingend terug. En dan begint de reis. Naakt, vol verwachting, hoop en brandend verlangen naar iets dat ons beiden zal smaken. Zijn aanraking is zo teder, zo gekmakend verontrustend en als een magische lichtstraal voel ik dat niets meer hetzelfde zal zijn.

_Wordt vervolgd.

Zin in meer sexy verhalen? Die vind je hier._

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.