Actrice Bo Maerten: 'Pas na vijf zwangerschapstests wist ik het zeker'

Entertainment

Actrice Bo Maerten: 'Pas na vijf zwangerschapstests wist ik het zeker'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

8 april 2021 16:00

Gepubliceerd op

8 april 2021 16:00

Nu in &C's Oh Baby!: zeven knappe moeders (to be) gaan op de foto met hun kroost. En dat levert niet alleen mooie plaatjes op, maar ook toffe backstagecontent. Actrice Bo Maerten (28) is in de video 28 weken zwanger van haar eerste kindje. En dat blijkt een enorme emotionele rollercoaster.

Niet te missenOf die positieve zwangerschapstest nou gewenst of ongewenst is: dikke kans dat je schrikt als er ineens twee streepjes verschijnen. Op Bo's eerste test was het streepje zo vaag, dat zij en haar vriend nog niet overtuigd waren. Dus plaste ze de dag erna over nog een test. En de dag daarna weer. 'Ik heb die eerste week wel vijf tests gedaan, tot er een dikke vette streep stond en ik zeker wist: oké, ik ben zwanger.'

Lees ook: Presentatrice Lisette Wellens: 'Ik ben erg benieuwd naar de bevalling'

HuilebalkDat ze zwanger is, daar kun je nu echt niet meer omheen. En hoe gezellig zo'n zwangerschap ook kan zijn, het is in Bo's geval niet alleen maar rozengeur en maneschijn. 'Hormonen zijn het irritantst. Soms moet ik zo hard huilen dat ik niet meer kan stoppen, of ben ik heel boos terwijl dat nergens op slaat. Emoties niet kunnen controleren is wel pittig.' Al is er ook een emotie waar Bo nog niet mee hoeft te dealen: angst. 'Ik ben nu nog niet heel bang voor de bevalling, ik heb er eigenlijk heel veel zin in.' Houden zo.

Lees ook: Zangeres Kris Berry: 'De bevalling voelde heel empowering'

In goede en slechte tijdenWeten wat voor moeder je gaat zijn: da's knap lastig te voorspellen. Bo hoopt in ieder geval haar kind vrij te laten en niet overal bovenop te zitten, maar haar zoon moet zich wel gesteund voelen. O, en humor en liefde, vindt ze ook belangrijk. Verder wil ze graag nog op babymoon met haar partner, maar wegfikken op een tropisch oord is er helaas niet bij. Gelukkig is het ook in Nederland gezellig. Is ze ook lekker snel thuis als de baby zich plots aandient. Elk nadeel heb z'n voordeel, zullen we maar zeggen.

Meer zien van Bo? In &C's Oh Baby!-special staat ze samen met nog zes knappe moeders (to be) in de modeserie. Het nummer ligt nu in de winkels, maar scoor je ook in &C Webshop.

Benieuwd naar de andere video's? Je checkt ze hier.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.