Mama Talk #2: Mignon: 'Wij hadden de beste seks ooit'

Entertainment

Mama Talk #2: Mignon: 'Wij hadden de beste seks ooit'

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

29 oktober 2020 17:00

Gepubliceerd op

29 oktober 2020 17:00

Toen Kim Feenstra in verwachting was van haar – inmiddels geboren – zoontje Brooklyn, zat ze zéker niet stil. In de videoserie Mama Talk praat ze samen met andere moeders en bijna-moeders over zwanger zijn, bevallen, het ouderschap en, nou ja, ander moederpraat. Deze week zit make-up artist Mignon de Seriere du Bizournet tegenover haar.

Slapeloze nachtenOf baby Teun zorgt voor slapeloze nachten? Dat valt eigenlijk wel mee. Maar Mignons zoon - inmiddels bijna 9 maanden - heeft 's nachts wel echt altijd honger. Hij wil zelfs zo veel drinken dat het geven van borstvoeding ingeruild werd voor het geven van de fles. De melkproductie van Mignon was er niet tegenop gewassen. Nu heeft ze zich er ook niet heel erg in verdiept en is ze al vrij snel met borstvoeding gekapt. Achteraf vindt ze dat misschien stom van zichzelf, maar het is een wijze les voor de (wie weet) volgende keer. Kim haar partner Stanley heeft in elk geval wilde plannen met de borstvoeding. Hij staat te popelen om het witte goud in zijn eigen mond te stoppen. Gewoon om te proeven. Kim wil ook wel weten wat ze haar kind opdraagt. Weet wat je (baby) eet. 

Lees ook: Mama Talk #1: Saar Koningsberger over haar heftige bevalling

RuggenprikMignon beviel in een ziekenhuis. Het was al avond en als kersverse ouders konden ze een nachtje blijven slapen. Luxe. De eerste nacht kon Mignon haar ogen niet van kleine Teun afhouden. Haar vriend? Die was in dromenland. Hij vond de bevalling heftiger dan zij zelf. Verschrikkelijk welteverstaan. Mignon vond de hele bevalling eigenlijk wel prima. Het was misschien wat heftig voordat ze de ruggenprik kreeg, maar gelukkig is ze dat stuk helemaal kwijt. Weeënstorm en niet meer kunnen praten: het romantische idee om thuis te bevallen in bad met allemaal kaarsjes viel in het water. Achteraf alleen maar beter, want die ruggenprik was één groot feest. Op het moment van persen ging de hartslag van Teun behoorlijk omhoog. Ook had Mignon koorts gekregen van de ruggenprik. En de kleine baby dus ook. Geen ideale situatie, dus na anderhalf uur persen moest Teun eruit met behulp van een pomp. Ingeknipt en al.

KinderwensAnderhalf jaar geleden werd Mignon zwanger. Al drie jaar eerder wilde de make-up artist graag mama worden maar haar partner wilde dit nog even op zich laten wachten. Toen Mignon stopte met de pil, duurde het zes maanden voor ze ook daadwerkelijk zwanger raakte. Best wel even spannend, want zwanger raken is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Daar weet Kim alles van.  

Lees ook: Herkenbaar: deze hilarische memes vatten het moederschap perfect samen

Seks gekletsOver de seks tijdens de zwangerschap had Mignon niks te klagen. Sterker nog: het was de beste seks ooit. Daar kan Kim zich wel in vinden. Het libido stijgt de pan uit. Het vrouwelijke zwangere lichaam is mooi en zéker sexy. Dat moet je toch gewoon delen? Na de zwangerschap is dit toch even andere koek. Met een kersverse baby op schoot, poepluiers everywhere en een kleine ravage beneden heb je niet meteen zin in een vrijpartij. 

TipDe tip van Mignon: 'Niet teveel luisteren naar anderen en vooral zelf uitzoeken wat jij denkt dat het beste is voor je kind.'

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.