Onze eigen &C Coffee Cups met spannende podcast, exclusief bij Flink

Food & Home

Onze eigen &C Coffee Cups met spannende podcast, exclusief bij Flink

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

24 mei 2022 22:00

Gepubliceerd op

24 mei 2022 22:00

Hier wil je even goed voor gaan zitten: vanaf 2 juli scoor je exclusief bij Flink onze eigen &C Coffee Cups. En dat niet alleen: je krijgt er een retespannend cadeau bij. Laat je gegevens achter, blijf op de hoogte en maak kans op mooie prijzen, waaronder een jaar lang gratis koffie! 

We hebben de afgelopen maanden kneiterhard gewerkt aan een gloednieuw product. En vanaf 2 juli is het eindelijk zover: dan scoor je exclusief bij Flink drie soorten &C Premium Coffee Cups. Jawel, we lanceren onze eigen koffie in samenwerking met Flink. Chantal heeft geproefd en beoordeeld en samen met Flink drie heerlijke smaken gecreëerd in een echte kenmerkende &C pastel verpakking. Een spannende podcast om scherp te blijven En er is meer. Want we hebben niet alleen een goeie smaak als het om koffie gaat (als we even onbescheiden mogen zijn), we weten ook precies wat jullie leuk vinden. Om te lezen, zien én horen. Verhalen vertellen, via onder andere ons magazine, website en eigen live events vinden we het allerleukste wat er is. En dus zit er op elke verpakking een QR-code die je kunt scannen om naar heerlijk spannende podcasts te luisteren. Bedacht door de makers van &C Magazine. Bakkie in je hand, sensatie in je oren. Goed verhaal, toch?

[P] Flink - Koffie

Voor ieder wat wils Je kunt kiezen uit de smaken Lungo Light, Lungo Strong en Espresso. De Lungo Light is teder maar krachtig, met hinten van hazelnoot en cacao. De Lungo Strong heeft tonen van zoethout en laurierdrop en is de ideale basis voor een krachtige kop koffie, maar kan ook gebruikt worden als espresso, voor een cappuccino en een latte macchiato. En de Espresso heeft alles wat je zoekt in een koffie van honderd procent arabica. Je proeft zachte fruittonen met gebrande noten en cacaosmaken. Alle drie de verpakkingen bevatten tien capsules. 

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Hou je koppie erbij