Handig: zo blijft de geur van je roomspray wel lang hangen

Food & Home

Handig: zo blijft de geur van je roomspray wel lang hangen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

7 februari 2022 16:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

7 februari 2022 16:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Muffig huis? Roomspray. Dierenluchtjes? Roomspray. Iets laten aanbakken? Roomspray. Als je het eenmaal in huis hebt, kun je niet meer zonder. Alleen jammer dat de geur alweer gauw verdwijnt. Maar wist je dat je dat eigenlijk zelf in de hand hebt? Als je de spray op deze plaatsen gebruikt, ruik je de geur wél heel de dag.

Huisparfum, interieurspray of luchtverfrisser voor de woonkamer. Het maakt niet uit hoe je het flesje noemt, maar je kunt er niet meer omheen.

Zo moet het niet Heb je net je knaken voor een flessie luchtverfrisser neergelegd, dan wil je hem natuurlijk wel zo lang mogelijk blijven ruiken. De truc is om niet klakkeloos in de lucht rond te sprayen. Dan verdwijnt de geur namelijk binnen no time. Ook wanneer er een luchtventilatiesysteem in de kamer hangt, is de kans kleiner dat de geur blijft hangen. Zonde. Maar de volgende plekken zijn wel het proberen waard.

En zo wel Spray de roomspray eens op de gordijnen. Textiel neemt de geur goed op, en houdt hem dus ook langer vast. Elke avond wanneer je de gordijnen sluit, woeit er weer een lekkere vlaag musk door je osso. Is je bank ook van textiel? Dan werkt deze truc daarop natuurlijk ook. Wanneer je de kussens opklopt, word je herinnerd aan de roomspray. Geen muffe stofgeur meer in jouw huis. Volgens sommige roomspray-verkopers, zou textiel zelfs de allerbeste plek zijn om het product op te gebruiken. Nou, kijk jou eens lekker bezig zijn. Tip: spray ook eens een roomspray in je kledingkast. Een en al textiel daar natuurlijk. Oké, dit ruik je misschien niet door heel het huis heen, maar het is toch fijn als je favoriete trui lekker ruikt.

Warme geur Een andere goede plek om je roomspray op te sprayen is op een koude radiator. Elke keer als je kachel dan warm wordt, komt de geur vrij en verspreidt-ie door de hele kamer. Dat geldt trouwens ook voor een gloeilamp. Elke keer als de lamp is opgewarmd, ruikt jouw huis weer lekker. Kan slechter, als je lekker naast een leeslamp aan het lezen bent. Nu alleen nog een echt lekkere roomspray fiksen. Hebben we voor je in de aanbieding: de producten uit de &C x Janzen-geurlijn. Jij wil de deur niet meer uit als je huis daarnaar ruikt, wedden?

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

&C x JANZEN Musk, Jasmijn & Joy collectie

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen