Dit bloemige drankje is het beste be-gin van de lente

Lifestyle

Dit bloemige drankje is het beste be-gin van de lente

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

30 maart 2023 om 17:00

Gepubliceerd op

30 maart 2023 om 17:00

De tijd dat ‘een gin tonic graag’ voldoende was voor de ober, is voorbij. Niet zelden moet je kiezen uit tientallen soorten gin en evenzoveel flesjes fris. Waar moet je begin… oké, never mind. Het punt is: die keuzestress is dus ook voorbij. 

Hendrick’s Gin heeft een nieuwe limited edition uitgebracht met een naam die net zo lekker smaakt als-ie klinkt: FLORA ADORA.

Droom even mee Nou, daar krijg je toch spontaan dorst van? En zin in de lente en in de zomer, want die bloemige naam komt niet zomaar ergens vandaan. Hij komt uit de weelderige tuin van Hendrick’s Gin en de handen van master distiller Lesley Gracie. En hoe zij tot deze nieuwe smaak kwam, leest echt als een soort eh, sprookje. Droom even mee.

Hartje voor de hommel Dit voorjaar zag Gracie tussen de omheiningen van het ginpaleis aan de ruwe Schotse kust bloemen lonken naar alles dat fladdert en zoemt. Vlinders, bijen, you name it. Gracie voelde zich aangetrokken als een hommel tot een bloem, en raakte geïnspireerd bloemige tonen te laten floreren in haar nieuwste limited edition. FLORA ADORA is een gin die als een lenteboeket past bij zonnige voorjaarsfeestjes. Perfect, dus.

Glas en zon graag Zie je het voor je? Wij wel. De herkenbare kruidige tonen van de originele Hendrick’s Gin, in combinatie met Lesley Gracies ervaring in de weelderige bloementuin van een ginpaleis. Romantischer wordt het niet. Lekkerder ook niet. Dus hup, hier met die zon en hier met dat glas - en proost op de lente.

Hendrick's Flora Adora Wildgarden Cup Single Global

Zelf een lente mix maken? We helpen je graag op weg. Zie hieronder een heerlijk recept met FLORA ADORA Gin.

Wildgarden Cup FLORA ADORA bloeit wonderschoon in een Wildgarden Cup – een medley van verse munt, frisse komkommer en sappige frambozen met een golf verfrissend citroensap en wat sodawater. Maar ze gaat net zo lief terug naar haar roots met wat tonic en een schijfje komkommer. 

50 ml Hendrick’s FLORA ADORA 25 ml citroensap 25 ml suikersiroop 3 komkommerschijfjes 6 muntblaadjes 4 frambozen sodawater

Vul een hoog glas met ijs. Voeg Hendrick’s FLORA ADORA, het citroensap en de suikersiroop toe. Top af met sodawater. En garneer je glas als een kleurrijke tuin met de komkommerschijfjes, muntblaadjes en frambozen.

Beleef de Flora Adora experience in Amsterdam  Om de lancering van Flora Adora te vieren is er tijdens het Paasweekend (8, 9 en 10 april) van alles te beleven, proeven en zien bij de What Is Happening Here Gallery (Reguliersdwarsstraat 73, 1017 BK Amsterdam op zaterdag en zondag van 14:00-20:00u en maandag van 14:00-18:00u). Daarnaast zullen de verschillende onderstaande cocktailbars in Amsterdam het gehele weekend gedecoreerd zijn in Flora Adora stijl en serveren zij een speciaal menu. De aangesloten barren:

  1. Bar Feijoa, Vijzelstraat 39, 1017 HE Amsterdam

  2. Flying Dutchmen Cocktails, Singel 460, 1017 AW Amsterdam

  3. Bar Dó, Vijzelgracht 35, 1017 HN Amsterdam

  4. Freddy’s Bar, Nieuwe Doelenstraat 2-14, 1012 AC Amsterdam

  5. Door 74, Reguliersdwarsstraat 74, 1017 BN Amsterdam

  6. Law & Order Bar, Voetboogstraat 4, 1012 XL Amsterdam

  7. Duke of Tokyo, Reguliersdwarsstraat 37, 1017 BK Amsterdam 

Geen 18, geen alcohol Dit is een samenwerking met Hendrick’s Gin.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.