Nooit meer huisdierharen op je bed, bank of boterham met deze vernuftige stofzuiger

Lifestyle

Nooit meer huisdierharen op je bed, bank of boterham met deze vernuftige stofzuiger

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

27 december 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

27 december 2022 om 18:00

Waar zouden we in dit leven toch zijn zonder onze trouwe viervoeter die we overal aan de haren mee naartoe slepen? Nergens natuurlijk. Nouja, behalve in een auto zonder haren…

Heb je die hoop al héél lang geleden opgegeven? En neem je die rondslingerende huisdierharen op je bekleding en boterham sindsdien maar voor lief? Doe jezelf alsjebliéft een plezier en tik rapper dan rap de Dyson V15 stofzuiger op de kop.

Marielle en Joep extra 1

Razendsnelle schoonmaakbeurt Nu is een stofzuiger zonder stekker sowieso een droom die uitkomt (ja, ook als je geen geboren schoonmaker bent - misschien juíst als je dat niet bent), maar de Dyson V15 is eigenlijk echt onmisbaar voor iedereen met een huisdier.

En wel vanwege de schroefvormige klitvrije borstel en de pet groom tool die additioneel verkrijgbaar is. De eerstgenoemde slimme accessoire verwijdert (met een kracht waar je u tegen zegt), razendsnel rondslingerende haren op huisdiermanden en autostoelen. De haren hoef je vervolgens nooit van de borstel zelf meer af te plukken. Halleluja.

De tweede accessoire waar we groot fan van zijn - de pet groom tool - is ideaal voor als je auto inmiddels schoon is, maar je (medium tot langharige) hond nog wel een beurt kan gebruiken. Haal de pet groom tool rustiger over je viervoeter heen, en hoppa - loshangende haren en vuil worden zo opgezogen.

En verder? Bekijk deze video maar even:

Wint van het blote oog Ziet er goed uit, ja toch? En dan hebben we nog niet eens verteld dat deze nieuwste aanwinst de krachtigste en intelligentste stofzuiger van Dyson is tot nu toe. Hij kan - naast huisdierharen - namelijk ook nog eens microscopisch klein stof detecteren én verwijderen door de groene lichtstraal die stofdeeltjes onthult die normaal onzichtbaar zijn voor het blote oog.

Kat in ‘t bakkie Dus hondenbazen van Nederland, het moge duidelijk zijn. Heel snel op je verlanglijstje voor Kerst, deze stofzuiger. Enne, zijn huisdierharen al jaren het grootste argument van jouw partner om steevast een hond te vetoën? Dan weet je meteen ook wat je hem of haar moet geven tijdens kerst. De Dyson V15. En daarna een hond. Of kat. In een bakkie. Dit is een samenwerking met Dyson.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio