Kerstcadeau-stress? Niet nodig - hierbij de beste tips voor onder de boom

Lifestyle

Kerstcadeau-stress? Niet nodig - hierbij de beste tips voor onder de boom

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

7 december 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

7 december 2022 om 18:00

Leuk hoor, die feestdagen in ‘t vooruitzicht, maar alleen al de gedachte aan al die kerstcadeaus die je nog moet kopen, veroorzaakt spontaan een stresspiek. Adem in, adem uit. Die paniek is nergens voor nodig.

Tenminste: niet als je een bezoekje brengt aan het supervoordelige kerstcadeau- walhalla genaamd TK Maxx. Dit warenhuis biedt grote merken voor kleine prijzen, en Bobbie Bodt weet daar alles van. Kerstcadeaus De YouTubester ging - met de feestdagen in het achterhoofd - hélemaal los bij warenhuis TK Maxx waar alles altijd tot zestig procent goedkoper is dan de adviesprijs. En dat scheelt nogal wat. Een designer horloge met een adviesprijs van €199, voor €29,99 - om maar wat te noemen. Naast voordelig zijn al die presentjes bovendien ook nog eens ongelooflijk leuk en je hebt er werkelijk van alles en nog wat. Van een vaas voor moeders en een verzorgingspakket voor je broer, tot aan een gezellig mandje voor Fikkie. Het perfecte cadeau voor elk familielid. Bobbie zal met haar vangst in ieder geval hoge ogen gooien. En dat ligt zeker niet aan haar inpakkunsten. Gifting Hero Wil jij nou ook de leukste kerstcadeaus op de kop tikken? Ga dan snel naar een TK Maxx bij jou in de buurt en word deze kerst een ware gifting hero. Tot aan kerstavond blijven daar doorlopend nieuwe cadeaus binnenkomen, dus altijd weer wat nieuws te ontdekken. En vergeet vooral niet ook iets leuks voor jezelf in te slaan, want hé, ‘t zijn ook jouw feestdagen.

TK Maxx heeft 15 winkels in Nederland: Almere, Amsterdam (3), Apeldoorn, Arnhem, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Heerlen, Groningen, Nijmegen, Rotterdam (2) en Zoetermeer. Kijk hier welke TK Maxx het dichtst bij jou in de buurt is. Benieuwd naar de knallers van een kerstboomcadeaus die Bobbie voor haar familie scoorde? Bekijk bovenstaande video dan even. Dit is een samenwerking met warenhuis TK Maxx.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio