Lekker licht: Zweedse parels voor je huis

Lifestyle

Lekker licht: Zweedse parels voor je huis

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

17 januari 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

Beeld: IKEA

Gepubliceerd op

17 januari 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

Beeld: IKEA

Je kunt er altijd terecht: of je nou net op jezelf gaat wonen, al jarenlang in je vertrouwde huis vertoeft of aan het begin van het nieuwe jaar zin hebt om je interieur op te frissen. Er is een winkel waar menig van ons áltijd slaagt. Helemaal vanuit Zweden en sinds jaar en dag niet meer weg te denken uit onze woningen. Mooi nieuws, want onze favoriete interieurwinkel lanceert een nieuwe collectie.

Goede voornemens  Met veel gezucht en gesteun ploeteren we ons ook dit jaar weer vol goede moed door de nieuwsjaarsschoonmaak heen. Maar eerlijk is eerlijk: het resultaat mag er zijn. Met een sopje door de kastjes en een stofdoek langs de lampenkappen is het huis weer klaar voor een jaar vol vertier. En kom je er nou achter dat je huidige lichtplan nog wel een opfrisser kan gebruiken? Dan is de nieuwe collectie ‘VARMBLIXT’ van IKEA een goede optie.

afbeelding - ikea

Lekkere combi Want de lampen in je huis zijn een hartstikke essentieel onderdeel van je woonplezier zijn. Ze zorgen ervoor dat je thuis een knusse sfeer creëert, je boek kunt lezen en zijn een zichtbaar onderdeel van je interieur. De nieuwe collectie van IKEA combineert het vertrouwde Zweedse gemak met Rotterdams design. De producten zijn namelijk allemaal ontworpen door Sabine Marcelis, design-heldin van Nederlandse bodem. Met alleen een paar lampen komen we er niet. Daarom ontwierp Sabine naast verlichting ook glaswerk en vloerkleden. Deze limited collectie draagt de naam VARMBLIXT, wat ‘warme bliksem’ in het Zweeds betekent.

afbeelding - ikea

Ontmoeten Ben je nou als door de bliksem getroffen door de schoonheid van deze nieuwe collectie? Dat begrijpen we. Je ziet dat prachtige vloerkleed vast al in je woonkamer liggen, jezelf al kleurrijke drankjes drinken uit die kraakheldere drinkglazen en hebt de plek voor de sfeervolle, kunstzinnige lamp ook al uitgezocht. Mooi nieuws, want speciaal voor de IKEA Family-members wordt er op 30 januari een pre-sale georganiseerd in IKEA Barendrecht. Kun je mooi als eerste een van die pronkstukken in huis halen. En wil je graag persoonlijk aan Sabine vertellen hoe mooi je de collectie vindt? Dat kan, want ook zij is uitgenodigd op het IKEA-feestje in Barendrecht. Tot dan!

IKEA

Dit is een samenwerking met IKEA.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio

Smaakt naar meer