Wordt 2023 jouw jaar als ondernemer? Dan kun je deze vriendin niet missen

Lifestyle

Wordt 2023 jouw jaar als ondernemer? Dan kun je deze vriendin niet missen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

28 december 2022 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Lenovo

Gepubliceerd op

28 december 2022 om 15:00

Bron / Fotografie

beeld Lenovo

Stél nou dat jij het jaar 2023 aan - en bij de lurven - grijpt om als zelfstandig ondernemer aan de slag te gaan, dan hebben we hierbij alvast de allerdikste, beste en bovenal gratis tip voor je. Eentje die nog je nieuwe beste vriendin wordt ook.

En potdikke, ze ziet er goed uit zeg. En ze kan ook nog eens wat - op z’n zachtst gezegd.

Isn’t she lovely Ze is handig, superlicht (oké, jaloers), superfraai vormgegeven (aanschouw éven haar ronde hoeken) en kan urenlang multitasken. Precies, ook weleens leuk om mee te maken. Even alle gekheid op een stokje: we hebben het hier over dé computer voor freelancers: de Lenovo Yoga Slim 7 Carbon. Eigenlijk de enige laptop die net zo knap presteert als-ie eruit ziet.

De beste eerste indruk En dat kun je als beginnend ondernemer wel gebruiken - want het is natuurlijk nog steeds zo dat voor niets de zon opkomt. Maar, met deze laptop kom je een heel eind. Je maakt sowieso een spetterende indruk als je ‘m uit je tas haalt, maar als je de laptop opent, valt je omgeving helemaal in katzwijm - en dat is eigenlijk precies de bedoeling.

Hufterproof Natuurlijk ben jij superzuinig op jouw laptop maar mocht je onverhoopt hem van je aanrecht af laten kletteren tijdens het koken, of die rondrennende kinderen in de koffiebar hem van je tafel stoten, geen probleem. Deze laptop is niet alleen superlicht (minder dan een kilo!) hij is ook ontzettend hufterproof.

Anti-gluur Want als er iemand in dat drukke koffiebarretje met je mee aan het gluren is, ziet hij lekker niks door het anti-glare scherm. En de beste film en video ervaring krijg je door het PureSight display. Moeilijke taal voor mooiere kleuren en een optisch groter scherm.

Slim 7 Carbon

Doei, vermoeide ogen De computer denkt trouwens ook met je mee als je de nacht (weer eens) aan je werkdag hebt geregen. De slimme achtergrondverlichting past de helderheid van je toetsenbordverlichting in realtime aan, aan het omgevingslicht van je omgeving. Dit bespaart jou niet alleen vermoeide ogen, je batterijvermogen wordt er ook gelukkig van.

Met je bff op pad Tel daar de Intel® Evo™, 12de Generatie Intel® Core™, bij op voor de beste snelheid en kracht, en je vraagt je af waarom je niet nú al aan de deur van de Kamer van Koophandel staat te rammelen. Met je nieuwe laptop onder je arm natuurlijk.

Dit is een samenwerking met Lenovo.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.