Even laten lezen aan je vent: verhogen eieren of oesters zijn libido?

Lifestyle

Even laten lezen aan je vent: verhogen eieren of oesters zijn libido?

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

14 november 2022 18:00

Bron / Fotografie

Beeld: &C BrandStudio

Gepubliceerd op

14 november 2022 18:00

Bron / Fotografie

Beeld: &C BrandStudio

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert. Nadat we vorige keer de brandende vraag beantwoorden of haringhappen invloed heeft op de spermakwaliteit [LINK], hebben we nu weer een nieuwe parel te pakken.

Namelijk: hebben oesters en eieren (dan wél) effect op zijn libido? Altijd handig te weten bij het doen van de weekboodschappen.

Uit de droom geholpen We kunnen jou (of hem) snel uit de droom helpen: eieren en oesters hebben géén invloed op het libido van mannen. En als we toch bezig zijn, dat mannen jippig worden van champagne, asperges, chocolade en honing is eveneens een fabel. Je zóu het kunnen proberen met granaatappel en wat amandelen, want die zouden een erectie bevorderen. Maar, je voelt ‘m al aankomen (jij wel): daarvoor is geen bewijs gevonden.

Meet erop lus, eh, los Het is natuurlijk ook een lastige vraag, want hoe onderzoek en meet je lust? Dat je man je na de derde oester héél uitdagend aankijkt, kan veroorzaakt worden door een placebo-effect. Hij dénkt dat hij er lustig van wordt, en denkt dat zó stellig dat hij het ook ervaart. En jij wellicht daardoor ook - en daarmee profiteer je beiden. Dus of het erg is? Niet per se dus.

Spaanse vlieg… Maar: erop los experimenteren is nou ook weer niet de bedoeling, en bovenal: niet risicovrij. Sommige stoffen of supplementen kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid, zoals de Spaanse vlieg, een berucht middel. Ook zijn er kruiden die niet zo lekker gaan met bepaalde medicijnen. Maar een 7-gangen diner met oesters, eieren, asperges, chocolade, honing, amandel en granaatappel op tafel zetten en kijken hoe lang jullie blijven zitten, kan natuurlijk altijd. Veel plezier.

Blije feitjes Leuk en handig deze eet-feitjes? Check dan ook onze andere artikelen over voeding. Zo lees je hier of je beter amandel - of sojamelk in je koffie kan mikken, hier wat het verschil is tussen groene- en kruidenthee, en hier of je zonder blikken of blozen groente uit een blik kunt serveren.

Dit is een samenwerking met Voedingscentrum, de - jazeker - uitvinder van de Schijf van Vijf en dé organisatie die ons onafhankelijke informatie geeft over gezonde, duurzame en veilige voedselkeuze. Voor al je eetvragen ga je naar Voedingscentrum.nl

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van de BrandStudio