Gaan viraal: deze pakken van Zeeman zijn nú voor een prikkie te scoren (en nog stijlvol ook)

Style

Gaan viraal: deze pakken van Zeeman zijn nú voor een prikkie te scoren (en nog stijlvol ook)

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

29 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

fotografie Mick de Lint

Gepubliceerd op

29 maart 2023 om 15:00

Bron / Fotografie

fotografie Mick de Lint

De winkel waar je altijd even naar binnen loopt voor een paar sokken of een pakje ondergoed. Ja, we hebben het over Zeeman. Wist je dat Zeeman naast die basics nu ook een nieuwe pakkencollectie heeft? Voor een prikkie te scoren.

Dames en heren, zet je schrap. De Zeeman heeft namelijk een nieuwe collectie pakken uitgebracht. En laat me je vertellen, ze zijn een prachtig (blauw) gezicht. Ze zijn namelijk te koop in dé trendkleur van 2023: hemelsblauw. En geloof me, het dragen van dit pak geeft je het gevoel alsof je in de wolken bent. In deze pakken zie je er niet alleen stijlvol uit, maar je kunt ook opscheppen dat je het voor een prikkie gescoord hebt. Win-win. Lees ook: Hema's omkeerbare jas vliegt de winkels uit: zo heb je vier jassen voor de prijs van één

Voor een prikkie in huis Voor slechts 24,99 euro voor de blazer en 14,99 euro voor de broek, is dit pak het bewijs dat je niet veel geld hoeft uit te geven om er goed uit te zien. Misschien heb je zelfs wat kleingeld over om jezelf na je aankoop op een borreltje te trakteren. Nu denk je misschien: 'maar ik wil er niet uitzien als een blauwe smurf.' Vrees niet. Als blauw niet je ding is, zijn de pakken ook in een chique zandkleur te koop. Dus of je je nu op het strand of op een wolk wilt wanen, bij Zeeman zit je goed.

En laten we de maten niet vergeten. De pakken van Zeeman zijn er in verschillende maten van maat 36 tot 48, dus er is een perfecte pasvorm voor iedereen. En met bijna 1.300 winkels in Europa hoef je niet ver te reizen om zo'n pak te bemachtigen. Dus, ren jij ook gauw naar de Zeeman voor een pak? Of hou je het bij 't kopen van alledaagse sokken. Kijk maar effe.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style