Fokking snel klaar: de Cherry Bomb-cocktail van Pink Beach

Style

Fokking snel klaar: de Cherry Bomb-cocktail van Pink Beach

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

12 augustus 2021 15:00

Bron / Fotografie

beeld WONDR Experience

Gepubliceerd op

12 augustus 2021 15:00

Bron / Fotografie

beeld WONDR Experience

Vandaag bombarderen we officieel tot donderdag-cocktaildag. Dat doen we natuurlijk niet voor niets: nu hebben we meteen een goede reden om de keuken in te duiken en deze Cherry Bomb cocktail van Pink Beach te maken. Dus kom maar door: wil je 'm stirred of shaken?

Wat voelt er nou meer als zomer dan lekker terrassen met een cocktail in je hand en de zon op je toet? Eigenlijk niks, vinden wij dus ook. Bij Pink Beach komt dat helemaal goed, daar bestel je de lekkerste cocktails terwijl je met je voeten in het roze zand van de zon geniet. Enne, psst. Kun je een geheim bewaren? Speciaal voor &C deelt Pink Beach het recept van hun Cherry Bomb cocktail. Daar zijn we helemaal blij mee, want nu kunnen we er thuis ook van genieten.

Bereidingstijd:5 minuten

Dit heb je nodig:Voor 1 cocktail200 ml frisdrank met kersensmaak30 ml Rum1 scheut kersensiroop1 kersensnoepje1 tak muntIJsblokjes

Zo maak je het:1. Vul een mooi glas met ijsblokjes en schenk hier de rum overheen. 2. Verdeel vervolgens een scheut van de kersensiroop over het ijs en de rum.3. Vul het glas aan met de frisdrank met kersensmaak.4. Maak het drankje helemaal af met het kersensnoepje en het blad van de munt. 5. Nu is het tijd om te ontspannen met deze heerlijke Cherry Bomb cocktail. Cheers.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit alleen vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.