Fokking snel klaar: deze frisse gincocktail wil je maken deze zomer

Style

Fokking snel klaar: deze frisse gincocktail wil je maken deze zomer

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

13 mei 2021 om 15:00

Gepubliceerd op

13 mei 2021 om 15:00

Toe aan een lekkere cocktail voor een mooie zomerdag? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met Hendrick's Lunar Gin, appelsap en ginger beer maak je megasnel een fris drankje met een kruidige twist dat je de hele zomer door wil drinken. Cocktailliefhebbers, maak je klaar voor de Moonlight Delight.

Hendrick's Gin lanceert een nieuwe limited edition: Hendrick's Lunar Gin. Dat is er een om de hele nacht aan te nippen en bij bij te praten. De gin is soepel en zacht warm van smaak, met een vleugje citrus. En dat leent zich toevallig perfect om verdomd lekkere cocktails van te maken.

Dit heb je nodig:45 ml Hendrick's Lunar Gin45 ml appelsap15 ml limoensapGinger beer2 appelschijfjesKomkommerIjs

Zo maak je het:1. Pak een ruim wijnglas. Snijd de komkommer in lange dunne plakken en leg deze tegen de kant van het wijnglas aan. 2. Vul het glas met ijs en schenk de gin, appelsap en limoensap in.3. Top af met een klein beetje ginger beer.4. Roer voorzichtig door. 5. Steek als laatste twee dunne schijfjes appel rechtop in de cocktail. Cheers! 

_Dit artikel is geschreven in samenwerking met Hendrick's Gin.

Geen 18, geen alcohol._

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.